tork yeni turbo kitinin borularini yapiyor.....motorda 1 sey yok hala yaptigim gibi duruyor
gidip bakabilirsin
bosver sen ...dbox koy laf kalabaligi bu....
Printable View
tork yeni turbo kitinin borularini yapiyor.....motorda 1 sey yok hala yaptigim gibi duruyor
gidip bakabilirsin
bosver sen ...dbox koy laf kalabaligi bu....
Arkadaşım daha memnun olmadıysan daha ne diyeyimki sana. Paranı aldın işte. 1 hafta turbo sende kaldı. Sonra yok bu 28 olamaz dediniz. Ok dedik 28 değil o turbo GT 0.25 dedik aldık.
PARA ve TURBO MEVZUSUNA ne olur benden mal al paranla lütfen yalvarıyorum:D:D:D Hatta sen gel dükkanı götür parada almıycam senden:D:D:D
Ney acıkladın teknık olarak banada konusuyosun hala ???....madem o pal boslugunu normal goruyosun ne kadar turbodan anladıgın bellı.....sevıyeyı ındırmeye zorluyosun...
got olmak mı senın acıklaman ???...teknık seyler soyle dıyorum GARRETT ın yazısını koy dıyorum o bosluk normal dıye ....bana got olucam ben basar dıyosam basar falan dıyosun....komık...
turbomu uretıyosun ???...o pal acıklıgınının nelere mal olucagını bılmıyosun burda gergın dalga gecıcı mesajlar yazıyosun....
Belliki buraya gelen turbo saglikli degil
sende diyorsunki saglikli
o zaman bence sen o turbonun saglikli olmadigini anlayacak bilgiye sahip degilsin (turbonun saglikli olmadigini bilmene ragmen satmaya calisiyor oldugunu dusunmuyorum) ve buda ortaya cikinca yaygara kopariyorsun
akli basinda herkes bir kisinin bir konuda bilgisi hakkinda yaptigi islere bakarak fikir yurutur
zaten atalarda aynasi istir kisinin lafa bakilmaz demis degilmi?
o yuzden bir bak bakalim sen bugune kadar neler yapmissin ne basarmissinda konusuyorsun
sami ramazanoglu ne basarmis neler yapmisda konusuyor hatta normalde konusmuyorduda senin bu yaygaran uzerine konusmak zorunda kaliyor
Yaptim dedigin GTR a yapilanlari musterin usenmese arabayi lifte alip kendide yapar bunuda biliyorsun degilmi?
Ben senin yaptim diyebilecegin iki arabayi biliyorum oda civic ile laguna.
Lagunayi yolda goren olmadi civicse draglarin gecilen tarafi konu mankeni bir ara vtec fatih nickli uyede yazmisti sonra msgi silindi
Bir tane elle tutulur gozle gorulur VERI yok telefonla cekilmis videolar resimler yani anca lafla uctum kactim ettim gectim...
Halboyleyken gel sen en iyisi benim asagida yazmis olduklarimi direk kopyala yapistir yapip foruma msg olarak gonder bu konuda kapansin
Bu adamin senin yasin kadar araba yapmisligi,sen ve tum arkadaslarina yardim etmisligi var be ayip ayip...
"Olayi tam anlamadigim ve en onemlisi tam SORUSTURMADIGIM icin yanlis anladim ve bunun sonucu olarak gaza gelerek basta Sami abi olmak uzere tum project01 grubuna ayip ettim ve bu yuzden ozur dilerim"
Ne yazdın pekı got olucam yazdın pankart acıcam yazdın bumu sımdı sevıyelı acıklama ???Hala sorularıma cevap vermekten kacıyorsun...madem basar dıyosun neden GARRETT butun turbolarında o bosluklara cok dıkkat edıyor ???..
teknık acıklama bılmıyorsan bılmıyorum de komık komık ben koycam bascak got olcaksınız falan deme ....
ben ozaman tek tek müşterilerimi arıyayım hadi girin foruma benim arbamı minikler yaptı diyin diye hepsine tembihleyim ozaman boş konuşma halil çakır
ben kimseden özür dilemem
sami de sende senin gibi kaç tane var sa umrumda degilsiniz ben turbo gnderdim aradan 1 hafta gecti bunu almıcaz derseniz o zaman önce siz oturun bir düşünün
yada beni aradıgınızda adam gibi izah etseydiniz bu çin kardeşim 5 metreen gören bunu tanır tarzında knuşulmasaydı çok bilen ustalarınız tarafından
vede ben yürgirin ustasına da götürdüm denmeeydi zaten bunlar yazılıp çizilmezdi
bana sen akıl verme benim kimseye özür borcum falan yok
laguna ile civice gelince
lagunayı 3 sefer motorunu yaptırdım 3 seferde zevkle bindim ve kırdım param cok seviyorum kırıp bozmayı
civic B20 iken neler yaptıgı ortada
draglarda gecilmişim gecmişim umrumda degil ben keyif için giriyorum draglara birini gecmek için degil
1 kere gittim 1 isini gecmek için ondada gecildim *** oldum geldim Allahın bildigini kuldan neden saklıyım ki :)
sonra K20 yaptım türkiyede ilk benden 1 yıl sonra cıktı ikincisi
onunla da her gece denemelere cıktım benim işim öle dbox la falan degil gece cıkarım gazlamaya ben geciomuyum gecliomuyum ona bakarım
sen bence bırak yalamalıgı yeter Türkiyede yalamadıgın adam kalmadı
ne yalama adamsın
bak güsel kardeşim sen mantıklı bir insansın yazdıgın yazı biçiminden belli oluyor
peki ben turboyu gönderdigim zaman bana telefonda adam gibi bunun izah edilmesimi lazım yoksa bu çin kim görse onu anlar mı demesi lazım
bana denseki bunda üretim hatası olabilir yanlış bişiler olabilir yani burasında şöle bir acaiplik var biz bunu gönderelim bir daha bak sende bilen birine baktır yada aldıgın yere bir danış
seve seve karşılarım
ama bana yaklaşım bu degildi
şu an konuştuklarımız benim actıgım ilk konu ile uzaktan yakıdan alakasız
ewet yaptığı evo benim arabam ailevi sebeplerden dolayı arabayı söktüm arabanın videosu ortada yaptığı araba benim arabam arabama da sami abi yede laf söyletmem 97 oktanla 1,3 barda 100-200 9,2 saniye bakalım 100 oktansız ne olacak PROJECT YAPTIĞI EVO ANKARADADA İST YARIŞMIŞTIR EVO EGZOS FİLTRE VE FLASLA BİTİK BALATAYLA DYNODA 386 HP TEKERDEN DE 310 HP VERMİŞTİR BU SONUÇ OZ DAHİL BİR ÇOK KİŞİ HAYRET ETMİŞTİR.
AYRICA BEN O VARMI DENİLEN EWOYA MİNİKSLERDEN ALDIĞIM PARÇALAR VARDIRKİ EN SON BİR TANESİ GECEN HAFTA ALINDI HİÇ BEKLEMEZDİM POLEMİĞE BU ŞEKİDE KATILACAĞIM.
Derse giriyorum eğitim eksiği olan varsa tamamlarım
konular
1-saygı
2-hoşgörü
3-alçakgönüllülük
delikanlılık dersi verilmemektedir o allahın bir lütfudur.
msgini okudum birsey yazmamis dedim sonunda yine baslamissin hakarete
gercekleri duyunca hakarete sarma bugune kadar hakaretlerin sonucunu gorduk bir *** olmadi;)
yalamalik sizin isinizdir musterinin arabasini kendi arabaniz gibi lanse edip sonra bizim degil diyen sizsiniz
ben yalama olsam herkes severdi
buna dense dense dogru soyleyeni 9 koyden kovarlar denir
ben sevdigim saydigim bir abime laf soylenmesine izin vermiyorum ortadaki gercekleri soyluyorum hosuna gider yada gitmez ama gercekler acidir acitir
param cok kiriyorum kimse karisamaz diyorsan yuregirinde parasi cok cesme tatilinden donerken terlikle araba surunce yanlis vites atip conta patlatti yaz gunu bunla ugrasamam dedi birakti arabayi ankarada
gitti sifir mercedes aldi simdi onla geziyor type-r neden yatiyor dersen...
keyfi yetince yapacakmis oyle diyor;)
gel konuyu kisisellestirme CIN MALI diyen ustayi Sami abi sandigini bu yuzden boyle davrandigini kabul et
Ben ne zaman müşterinin arabasını kendi arabam gibi lanse etmişim ? şunu bana nerde gördügünü okdugunu bir göster modifiyemde bile yanlış yazıldı hemen düzelttirdik boş konuşma
benim sana hakaretim degil gerceklerimdir
şimdi de başladın yüregire yalamalıga
yane sonunda erdem bile çileden çıktı. Gereksiz olmaya başladı bu tartışma...
Şöyle bir bakıyorum da iki tarafı hiç tanımayan birileri konuyu okusa, mesajları okusa, mesajlardaki saygıyı, uslubu, ahlakı görse, argo kelimelere dikkat edilse vs. kime hak verirdi aceba?
Ya bu en son ilkokuldaki laf savaslarina donecek belliki
Sen konuyu saptiriyorsun sadece o yuzden alltakileri cevapla
1 - CIN MALI ni diyen ustayi Sami abi sandinmi sanmadinmi?
2 - O turboda pal boslugunda bir gariplik varmi yokmu?
bana kimse hak vermesin
adanadaki arkadaşlar bu turboyu herhangi bir araca taktımı ???
ben üç kuruşun peşine düşmüş olsaydım turboyu gönderdiğim gün aramaya başlardım hilmilere sor hangi gün aradımda bana paramı gönder dedim.ha göndermişse bile daha haberim yok tenezül edipd e daha bankaya gidip bakmadım.:hahaha::hahaha:
uslubuma gelince ''çuvaldızı kendine iğneyi başkasına batır'':heyoo:
Çin malı diyen usta metinin bana telefonda verdigi adamdı adıda sami degildi yani sami sanmam imkansız
daha sonraki telefon konuşmasında yüregirin ustasınada gösterdik oda aynı şeyi söledi diyende metin
forumda S A M İ bu dört harfi yan yana hiç kullanmıyan ben
sadece yüregirin ustası kim PO1 oldugunu bildigim için PO1 yazan gene ben
ben samiyi tanımam etmem po1 onunmuş yada deiglmiş onu da bilmem
ama bir anda samiyi savunan larda sizlersiniz bütün adana maşallah
hepimiz samiyiz hepimi po1
iki gündür
sen bu maddelere nerden vardın halil ?
Konuyla gram alakası olmayan bir post... Tek kişiye karşı adana olunca ve herkese tek tek laf anlatmaya çalışınca kimin haklı olduğunu söylemeye gerek yok. Bende pek birşey yazmak istemedim ama Hilmi yada Ahmet abi artık hangisi yazıyorsa, herkes aynı soruyu soruyor aynı cevabı veriyor sanki her sorduğunuzda farklı bir cevap verecek. Baştan aşağı okusanız anlarsınız kim haklı kim değil ve belki bütün yazılanları okuyunca sorduğunuz her sorunun cevabı var aşağı yukarı her sayfada.
dur ikinci soruna da cevab vereyim
gerci bir çok kez yazdım
ben göz ile bakarak turbonun dogru yada yanlış oldgunu anlıcak kadar usta deiglim bunuda daha önce yazdım bu yzuden de ustalar harcanmasın adana da dedim
ama açtım pali ölçtüm 60 mm geliyor ölçüsü demekki 2860rs miş turbo bunu bilmicek kadar da cahil degilim
Turboyu gönderdiğimiz gün arıyamazdın çünki daha ustana göstermemiştin. Konunun açıldığı gün turbo mevzun patlak verdi sonra gönder paramı dedin. Tenezzül edip etmiyceğin senin bileceğin iş zenginim havalarındasın bakıyorum allah daha çok versin.
Hafifletme lafının açılımını
senden bekliyorum.
Miniks sorun pal capi degil pal ile housing arasindaki diger turbolarda olmayan ama bunda olan asiri fark
burda soylenen zaten bu farktan dolayi bu turbo cok gec dolar SAGLIKLI olmaz idi ama neyse uzatmanin anlami yok sen malini geri aldin dedigim gibi kotu niyet olmadigini ispatladin
bana izah edilme şeklini ben begenmedim 1000 kerede yazdım
O cin mali tabirini bende sevmedim nolursa olsun oyle soylenmemesi gerekti ama dedigim gibi onu soyleyen bizle alakali degildi
neyse iste ortada yanlis anlama oldugu belli oldu ama kalpler cok kirildi insallah zamanla tamir olur
zamaninda sayfalarca tartismis biri olarak diyorumki
uzadikca birseye yaramiyor
herkese sevgiler saygilar
biz turboyu ilk gün ne olduğunu öğrendik zaten sze göre mal iyi bize göre hatalı idi ben yine kalkıp minikslere ayıp olmasın diye turboyu gönderiyorum bana başka mal gönder dedim pm halen duruyor....ama olmaz dedi bende mecbur kaldım söyledim ama hilmi olayı siteye yansıttı ..neyse zaten gerisini biliyor herkes
zengin havalarına girmem beni bağlamz çünkü.kimseye beleş para dağıtılmıyor
halen diyorsun paranı istedin ben aradım ne yapacaz dedim sadece sor hilmiye...ama sen bana paranın peşinde iması veriyorsun o senin yakıştırman.
ama size göre paramı istedim anlayışınız bu..
ha ben böyle saygısızlığa iten olay başkalarının büyüklerine karşı olan saygısızlığındandır .
Arkadaşım sen benden büyük değilsin ve o 3 kuruşmuhabbeti ve hafifleme olayını sen yazdın. Ben değil
Ben birdaha bu konu hakkında yorum yazmıycam saçma sapan yerlere varıyor. Olay artık kişiler arasında devam etmeye başlıycak.
Neyse Adana'lı arkadaşlar kalın sağlıcakla:)
çok merak ettim
acaba şu bahsi geçen turbonun bi resmi varmı koyabilirmisiniz?
Gozun donmus saldiracak yer arama. Neyi sildigimi biliyomusun veya o postu kime yazdigimi. Gormeden bilmeden magdurum diye saldirma saga sola. Ben isimi yapiyorum. Magdursan magdurlugunu bilki hak versin insanlar. Gormedigin postlar icinde birdaha terbiyesizce msjlar atma.