max 34 bine kdar araç bakıyoruz ilk tercih cooper s onun dışında önerileriniz neler eksiler artılar nelerdir cooper konusunda ? fikirlerinize ihtiyacım var saygılar
max 34 bine kdar araç bakıyoruz ilk tercih cooper s onun dışında önerileriniz neler eksiler artılar nelerdir cooper konusunda ? fikirlerinize ihtiyacım var saygılar
biraz daha ekleyip sıfır 207RC alabilirsin
Gc8 alınabilir bence. Ne şartlarda ne amaçla kullanacağını da yazsaydın daha iyi olurdu.![]()
Bug wrx de olabilir.
http://www.sahibinden.com/subaru_imp...XQQdisplayitem
Impreza WRX bakabilirsiniz Berkan..
p.s eger kesin MCS istiyorsanız bi arkadaşımda full stock R53 var satılık.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
wrx hiç aklımızda yoktu şuan girmiş durumda saolunbu gri wrx güzel duruyor baya diri ve bakımlı gibi araç hakkında fiyat ve fikriniz neler ?
wrx aldık diyelim ne gibi şeylere dikkat etmeliyiz masraf ve parça durumları nasıl ?
başka tavsiyelerinizi bekliyorum yazan herkese çok çok teşekkür ederim
cooper s iyidir
http://www.sahibinden.com/cupra_r_30...XQQdisplayitem
Böyle bir şeyde düşünebilirsiniz arabayı tanımıyorum örnek olarak gösterdim ama mini cooper s de o paralara mantıklı bir seçenek bence.. Yada eski kasa S3 bakabilirsin ama temizini bulmak zor o paralara çok titiz değilsen bulursun
unless you ride the beast
you wouldn't understand
wrx 4 kapılı genıs bagaj hacmıne sahıp istedıgın sekılde aıle arabası gıbı kullanırsınMcs de 2 kıslık yerıne kullanırsın
bagajı yok say zaten
hele boyun benım gıbı 180 nın uzerındeyse arka koltuga anca 1 kısı oturabılır...
wrx ben gıdıyorum derken ,mcs gitsekmı acaba dıye dusunur :d (garıp oldu ama bıraz)
madem cooper s dusunmusun abı bncde ole olsun sebebıne gelınce ; kullanması rahat ve bır o kdr da zevklıdır , yol tutusu mukemmeldir,yapılan ıslemlereguzel tepkıler verır ve goruntu olarakta cok guzel =) tek sorunu arka tarf bıraz darbırde sunrooflu dusunuyorsan eger sunroofsuz almanı tavsıye ederım cunku gelen sesler sınır bozucu +100 kıloya yakın agırlık
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)