ahahaha
tamam kanka sen markasını söyledin ben sonradan bir msj daha attım koltukları nerde kaplatıcaksınız bende de var 2 tane hep beraber verelim fiyat ucuz olur. haber bekiyorum kanka
Printable View
sağolun arkadaşlar tşk...
emek cok ama eksik bisey var anlamadim, gozu rahatsiz eden bisey var distan...
http://www.mypicx.com/uploadimg/6031...04242009_5.jpg
göki kaplattık biz koltukları :D:D seninkinide kaplattırırız ;)
Biraz önce geldim o taraftan cok uykusuzdum girmedim fuara, aksam cocuklarla geliriz oylarız insallah ;)
maaşallah cok güzel oldu emegin karşılıgını inş. alırsın daha güzel projelerin devamı dilegiyle.
sağolun arkadaşlar..
tşk..
Maşallah on numara duruyor..
onur abı bı 7 8 tanede ben oyladım hadı bakalım =)
karsına gectim 10 dk izledim o ofsetlerini maş:)
sağolun arkadaşlar hepinizden allah razı olsun...
ama yine yarışmada şike hile dönüyor milletin elinde deste deste oy pusulası anlamadım nerden buluyorlar amk. valla heves falan kalmadı ben 5 ay ugrasıyorum dişimi tırnağıma takıyorum bişeyler başardığımı düşünürken önüme taş koyuyorlar nasıl iş bu yaaa inanın çok sinirlliyim burdan daha farklı şeyler yazmak gelıyor içimden ama neyse allaha havale ediyorum..
jdm furyası başladıktan sonra bodyli civicler pek hoşuma gitmemeye başlamıştı ama bu şahane olmuş :)
araban gercekten cok guzel olmus emegıne saglık kazasız belasız kullan ınsallah : )
koltuklarina bayildim arabanin bodykit-jantlarda cok guzel olmus umarim istediginiz sonucu alirsiniz