User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
158 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: 2009 tuning show yarışmasında yapılan şike ve hile bu kadar olur

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astra gsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben sneın abın falan deyılım bunuda kafandan cıkar bır kere abın olsam selamınıı esergemezsın her zmana kucuk slm verırı buyuk slm alır bu boyledır ben kımseyı hıc brı zaman yarı yolda bırakmadımm bırakmamda bunu kafandan cıkar kendınızce bır yarısa gırdınız hıc bulasmadımm ama olaylar bana yansıyor buda benım canımı sıkıyor ben cocuklara ne kadar desemde bosverın dıyeee bıonlar bır sız gırdınız sonucta ne oldu bır bırınızı yedınız sadece uzaktan seyrettımm sonuc ne oldu saro geldıı durumu ızhaa ettıı bende acıklamamıı yaptım ve konusuyoruz ama bunus endende beklerdım ama bekledıgım kadar deyımısın kusura bakma
    nasıl düşünüyorsan...

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uGuR8505 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    melii abi en iisi yuzyuze konusurz bunuda hiç forumlarda birbrmizi daha fazla kırmaya gerk yok...
    ben acık sozluyummm bunu herkez bılır varsa var yoksa yok ne dusunuyorsam yazdım yuz yuze konsuurz
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

onur_toros - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur kardeşim bu olayların hep boyle sonuclandığını hepımız bılıyoruz zaten bence sokmuycaktın arabanı keyfıne bakıcaktın benım gıbı bır standta sergıleyecektın hıc bulaşmıyacaktın o taraflara sadece gelen yorumları dınnlıyecektın veya okuyacaktın..

Ayrıca ben fuarda senın yanına geldım selam verdım hayırlı olsun gule gule bın dedım aynı nezaketlığı sendende beklerdım acıkcası ama gelemdın kı bı kaç resımde sızın ekıbın bızım arabnın basında oluduğunu gordum sans eserı, ama kımse gelıp bı selam bıle verıp hayırlı olsıun demedı bunuda belırtmek ıstedım..

Benı dınlersen kımseyı takma sonucta emek var arabanda arabayı mıllet ıcın değil kendın ıcın yaptığına ınanıyorum bu yuzdende sen zevkını cıkar..

sağolasın mehmedim benim amacım bu yarışmaya girmek değildi bu aracın yapımına başlarken sadece aracın bitiş tarihine uydugu için gireyim dedim bunun böyle olucagını bilseydim standa gecer makaramı yapıp keyfini sürerdim..

benim sadece hazmedemediğim neden böyle oluyor belki daha daha önceleri başka arkadaşların başınada böyle şeyler gelmiştir bu sene fuardamıydı hayır ben seneye bidaha girermiyim hayır kaybeden bu organizasyonu düzenleyenler...

benim söylemek istediğim bişey daha var birinci olana ümit sefaköyden arkadaşım arabası güzel hoş dicek bir lafım yok 308 li arkadaş fuar sırasında muhabbetımde oldu 3. olan arkadaşıda gördüm araçlarına dicek bir lafım yok hepsinin üzerinde harcanmış bir emek var ama bir haksızlık varsa ortada biri hak yemişse çıkar bir yerden...

bende geldım senın standın başına 3 kez falan ama seni orda göremedim...
    maşallah senin araçda güzel allah kaza bela vermesin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_toros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağolasın mehmedim benim amacım bu yarışmaya girmek değildi bu aracın yapımına başlarken sadece aracın bitiş tarihine uydugu için gireyim dedim bunun böyle olucagını bilseydim standa gecer makaramı yapıp keyfini sürerdim..

benim sadece hazmedemediğim neden böyle oluyor belki daha daha önceleri başka arkadaşların başınada böyle şeyler gelmiştir bu sene fuardamıydı hayır ben seneye bidaha girermiyim hayır kaybeden bu organizasyonu düzenleyenler...

benim söylemek istediğim bişey daha var birinci olana ümit sefaköyden arkadaşım arabası güzel hoş dicek bir lafım yok 308 li arkadaş fuar sırasında muhabbetımde oldu 3. olan arkadaşıda gördüm araçlarına dicek bir lafım yok hepsinin üzerinde harcanmış bir emek var ama bir haksızlık varsa ortada biri hak yemişse çıkar bir yerden...

Teşekkürler Onur. Geldi geçti bitti artık yapcak birşey yok. Zaten her sene olan şey bu senede oldu

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_toros Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Eyvallah sağolasın..

Ewet honda guzeldi kotu değil albenısı olan bır aractı ama senınkının derece gırmemesı ıcın Metin ŞENTURK un bu jurıde uye olması gerek ee jurı olayı ıle belırlenmediğine gorede araçlar ters gıden birşeylerın olduğu gayet aşikar duruyor ama ne olmuştur ne bıtmiştir bılemem..

Herkeze hayırlı olsun diyelım, bıttı gectı diyelim..

Meco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur birincilik bence senin hakkındı
    dün fuara gittiğimizde de konuştuk arkadaşlar bu civic nasıl 1. oldu diye ve tahmin yürüttük hondam.com üyeleri sayesinde falan olabileceği kaanatine vardık.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tampon araç uyumu yok demiş bir arkadaşımızda. Artık önemli olan yapılmayanı yapmak değil midir. Bizde bu yönde çalışma yaptık. Olamayan ve olmayacak birşeyi dendik araç üzerinde. Çok da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. En azından fuar olsun veya araçla bu akşamki gezmeler olsun olumsuz yorum almadı. Tabi siz beğenmeyebilirsiniz zevkler ve renkler tartışılmaz...
    Son cümlende kendin cevaplamıssın zaten, sen begenebilirsin 100 kisi begenebilir ama ben begenmedim.

Ama aracı degil, bodykitini...

Renk cok güzel yakısmıs, aynalar tavan güzel, jantlar olabilecek en güzeli...

Ama acıkcası o cooper karısımı tamponlar arabaya benim acımdan (-) puan getirmis.

Yapılmayanı yapmak tabiki hos birsey ama ilk olan hersey güzel olmak zorunda degil

Masallah diyelim, otomobile ve üzerindeki emege
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son cümlende kendin cevaplamıssın zaten, sen begenebilirsin 100 kisi begenebilir ama ben begenmedim.

Ama aracı degil, bodykitini...

Renk cok güzel yakısmıs, aynalar tavan güzel, jantlar olabilecek en güzeli...

Ama acıkcası o cooper karısımı tamponlar arabaya benim acımdan (-) puan getirmis.

Yapılmayanı yapmak tabiki hos birsey ama ilk olan hersey güzel olmak zorunda degil

Masallah diyelim, otomobile ve üzerindeki emege
    Evet bende bundan bahsediyordum zaten yorumun için teşekkürler. Cooper karışımı birşey yapmak istedik tabikide beğenmeyen olacak

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Secimlerde bile şike yapılıyor modifiye fuarında olmasına şaşırmamalı..
    Alıntı ZSProject Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tuning Show bitmiştir benim için, bi daha da gelmem yazık gerçekten bunca emeğe..
    En güzel yorumlar bunlar.

Dışardan bir göz olarak 1. gerçekten haketmemiş bence. Pejo ilk 3 de olabilirdi. (cooper tamponlarda yakışmış gibi geldi gözüme, en azından farklı birşey)

EK'ya gelince yazık etmişler...

Kazanan, kaybeden(ki öyle birşey yok bence) arkadaşların emeklerine sağlık...

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bende bundan bahsediyordum zaten yorumun için teşekkürler. Cooper karışımı birşey yapmak istedik tabikide beğenmeyen olacak
    Melih cim o gun benımde dıkkatımı cektı bence kendınden buyuklere ABI diye hıtap etmeyi alışkalık halıne getır ben 25 yasındayım o gun bana Mehmet dıye seslendığınde nıye oyle bır garıp baktın tanımadınmı sorunun cevabı buydu aslında ben bıle Yavuz abı dıye yazıyosam mesajlarımda sende bu sekılde yazmalısın bence...

Bı kaç mesajdır dıkkatımı cektı yazmka ıstedım belkıde gozumden kaçmış olbılır ama ben gormedım..

Bu sekıde puan kaybetmenı ıstemem benden sana bır abı tavsıyesi

Ewet 307 nın rengıde gercekten yakışmıştı..

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toros gönüllerin şampiyonu sensin.. verilen maddi ve manevi emeklerin hepsini geç, bu orgz için işten ne kadar anlayıp ne kadar profesyonel bir araç çıkardığını herkes görmüş oldu..

her sene olan std olaylar, takılmaman lazım kardeşim...
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    saka gibi 1. olan aracta o unvani hak edecek hiç bisey yok :mad

Kaan bm 7679 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetuygur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence kırmızı cıvıc cok guzeldı 1nci olması gereken arbaydı
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum.Rengi falan fenaydı focusla civicin 1.olması gerekirdi sonra Toureg Mercedes ve beyaz megane..
    öncelıkle guzel dusuncenız ıcın tesekkur ederım ıkınızede bızım araclar yarsımaya dahıl degıllerdı bu yuzden sıralamada olamazdık stand aracları yarısmaya dahıl olmuyolarkı 2006 dan berı katılıyorum fuara o guzellık yarısmasına hıc bı zaman aracımı sokmam orda yenılen hak ve yapılan sıke her sene aynı onur'un cıvıc te aslında yarısmaya dahıl olmuycaktı onu baska yere almıstık sabah problem cıkardılar tekrar guzellık alanına almak zorunda kaldık bu arada baran'ım eskımedımı appler yenıleyelım sunuda yuzunu gorelım kardesım =)

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SLK nın aldığımdan beri app leri değiştrcem kanka unutuyorum arıcaktım senı haftasonu zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih cim o gun benımde dıkkatımı cektı bence kendınden buyuklere ABI diye hıtap etmeyi alışkalık halıne getır ben 25 yasındayım o gun bana Mehmet dıye seslendığınde nıye oyle bır garıp baktın tanımadınmı sorunun cevabı buydu aslında ben bıle Yavuz abı dıye yazıyosam mesajlarımda sende bu sekılde yazmalısın bence...

Bı kaç mesajdır dıkkatımı cektı yazmka ıstedım belkıde gozumden kaçmış olbılır ama ben gormedım..

Bu sekıde puan kaybetmenı ıstemem benden sana bır abı tavsıyesi

Ewet 307 nın rengıde gercekten yakışmıştı..
    Kusura bakmayın ben yaş olarak 22-23 sandığımdan öyle dedim. Orada deseydin daha iyi olurdu aslında tekrardan özür dilerim...

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Evrenoz;647791]

kendi aracım dahil bir milyon tane var bu şekilde modlanmış civiclerden.

Yay ( veya coilover ), ön ızgara boyama, far, cam filmi, jant.

Eh böyle fuara böyle sonuç... KARDEŞİM İLK BAŞTA RESİMDEN Mİ KONUŞUYOSUN YOKSA FUARA GELDİNDEMİ KONUŞUYOSUN BÜYÜK Bİ İHTİMALLE FUARA GELMEDİN PC NİN BAŞINDA ATIP TUTUYOSUN .ONUN İÇİN BEN SANA AYRINTILARINI SÖYLİYİM BELKİ BİRAZ YÜZÜN KIZARIR :EIBACH 5 CM YAY KESİK DURUMDA , KONİ AMORTİSÖR , M3 KATLANIR AYNALAR , ANGEL FAR VE 3D STOP ,ARKA SPOLİER , ARKA EVO 9 TAMPON , FARLARDA 25000 K SİSLERDE 8000 K ZENON , TAVAN SİYAH FOLYO KAPLAMA , KOMPLE ARAÇ İÇİ KOLTUK VE KAPILAR DAHİL BORDO DERİ KAPLAMA , ALUTEC KULE GERGİSİ , KYOWA 17 JANT TAKIMI , NEXEN 215 40 17 PERFORMANS LASTİKLER , AUDİO SYSTEM 2 TAKIM MİD TAKIMI VE AUDİO SYSTEM F2 MİD ANFİSİ VE CAM FİLMİ HİÇ BİŞEYDE YOKMUŞ HAKKETTEN DİMİ.YAKINDAN GÖRMEDEN ATIP TUTMAYIN.HERKES HADDİNİ BİLSİN.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25000K xenonla kimi kör etmeyi hedeflediniz?
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=df274;657004]
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kendi aracım dahil bir milyon tane var bu şekilde modlanmış civiclerden.

Yay ( veya coilover ), ön ızgara boyama, far, cam filmi, jant.

Eh böyle fuara böyle sonuç... KARDEŞİM İLK BAŞTA RESİMDEN Mİ KONUŞUYOSUN YOKSA FUARA GELDİNDEMİ KONUŞUYOSUN BÜYÜK Bİ İHTİMALLE FUARA GELMEDİN PC NİN BAŞINDA ATIP TUTUYOSUN .ONUN İÇİN BEN SANA AYRINTILARINI SÖYLİYİM BELKİ BİRAZ YÜZÜN KIZARIR :EIBACH 5 CM YAY KESİK DURUMDA , KONİ AMORTİSÖR , M3 KATLANIR AYNALAR , ANGEL FAR VE 3D STOP ,ARKA SPOLİER , ARKA EVO 9 TAMPON , FARLARDA 25000 K SİSLERDE 8000 K ZENON , TAVAN SİYAH FOLYO KAPLAMA , KOMPLE ARAÇ İÇİ KOLTUK VE KAPILAR DAHİL BORDO DERİ KAPLAMA , ALUTEC KULE GERGİSİ , KYOWA 17 CANT TAKIMI , NEXEN 215 40 17 PERFORMANS LASTİKLER , AUDİO SYSTEM 2 TAKIM MİD TAKIMI VE AUDİO SYSTEM F2 MİD ANFİSİ VE CAM FİLMİ HİÇ BİŞEYDE YOKMUŞ HAKKETTEN DİMİ.YAKINDAN GÖRMEDEN ATIP TUTMAYIN.HERKES HADDİNİ BİLSİN.
    öncelikle siz forumda yazmaniza dikkat edin;
    boyle buyuk yazinca dikkat cekmiyor. sokakta bisuru alcatilmis civic var disardan fark falan yok bence...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaka dimi bu 1. Olan civic'in aynısı bizim otelin taksi durağında mevcut bir şöför arkadaşta yani hergün yolda giderken görebileceğiniz bir araç.
    taksiciyle baya samimisin galiba kardeşim.hergün bindiriyomu seni.arabaya yani.nerenin taksisi bu fransadaki mi hani varya taxi 5 mi çekildi yoksa beyaz olarak..hahahaha.aracın sahibi benim.kelimelerini ve yazdıklarını ilk başta sonunu düşünerek yaz çünkü sonu hiç hoş olmaya bilir.anladın kardeşim.pc nin başında atıp tutmakla olmuyo bu işler.yakından görmek lazım.inşallah anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.insan olan anlar zaten.hadi bakıyım.taksicine selamlar benden.anladın dimi....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)