Yorumu size bırakıyorum...
fuarda dereceye giren araçlara bir bakın...
böyle şike böyle göz göre göre hak yemek böyle bişey oluyor işte...
1.
2.
3.
![]()
Yorumu size bırakıyorum...
fuarda dereceye giren araçlara bir bakın...
böyle şike böyle göz göre göre hak yemek böyle bişey oluyor işte...
1.
2.
3.
![]()
Şaka dimi bu1. olan Civic'in aynısı bizim otelin Taksi durağında mevcut bir şöför arkadaşta yani hergün yolda giderken görebileceğiniz bir araç.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
zevk renk meselesi dicemde 1. olan aracın standarttan farkını söylecek biri çıkar mı acaba, modiyeye dair ne var merak ettimo araçta. yarışmaya hazırlanan onca araç sahibinin emeğine saygısızlıktan başka birşey değil bu yapılan.
oylamayla mı seçiliyor birinci
tanıdık işi değil bu oy sandıgı c.tesı saat 4te kaldırılıyor neden cunku ıcerde ayar yapılıyor..
c.tesıden oy pusulası bitmiş nasıl oluyor bu oy pusulası nasıl biter :S
gormedıgım ıcın bısey solemek zor ama,grs nın fotoları gordum fuardan 1 demıyım hadı gormedım dıger aracları ama ılk 3 garantıydı bence..bıde bu aracları gorunce derecede dıcek bısey yok![]()
zevkler ve renkler olarak düşünerek ben oyumu birinci olan araca kullandım,benim beğenim sade ve abartı olmayan bir modifiyeydi ve beyaz civici bu yüzden oyladım.ama işin içinde bir hile varmıdır dışardan biri olarak yorum yapamam
yazık olmus okdr emege su 3unden bıtanesını sec deseler 3cu araba hepsınden guzel sacma bı secım olmus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)