Ben cok parfumkkullanıorum aynı anda
Bvlgari - BLV
Bvlgari - Extreme
Mont Blanc - Day Walker
Armani - Black Code
Kenzo - Tokyo
Paco Robanne - 1 Million![]()
Ben cok parfumkkullanıorum aynı anda
Bvlgari - BLV
Bvlgari - Extreme
Mont Blanc - Day Walker
Armani - Black Code
Kenzo - Tokyo
Paco Robanne - 1 Million![]()
KA Style
Nos çok ferahlatıcı bu arada
arada ondan sıkmak lazım.. mini fabrika var nede olsa bölümün arkasında. kasabın beleş yağı kullanımı misali ooh ..
Beyler tester satan tanıdıgmız var isterseniz numarasını veririm kutusu farklı vede parfum cok daha keliteli 150 160 tl olan parfumleri 75 ile 90 tl arasında satın alıyorum
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çok şükür parfüm konusunda sıkıntım yok mutlaka kardeşiniz ablanız filan varsa hostes ve ya pilot yapın işe yarıyor
Tavsiye edebileceğim parfümler kullandığım ve çok beğendiğim olarak:
1-St.Dupont NOIR(Mutlaka geceleri sıkın kız arkadaşınız ve ya ilk buluşmada çok etkileyicidir)
2-Calvin Klein Electric Ltd Edition(buda gerçekten güzel bir parfüm ama bulması zor)
3-Burberry Summer
gucci envy ve rush , azzaro sliver black kullandim uzun zaman cok fazla degistirmeyi sevmiyorum tek parfum yetiyor ucer beser sise aliyorum gittigi kadar gidiyor....
yanliz son aldigim azzaro ve ck sahte cikti strawberrynet.com'dan.
strawberrynet.com uzun zamandır burdan alıyorum, parfümler orjinal, müşteri hizmetleri çok iyi, son gelen parfumu ptt düşürmüş, şişeyi çatlatmış damlamış biraz içinden, mail attım yenisini gönderdiler hemen, hata onlardan kaynaklı olmamasına rağmen
yanlış bilmiyorsam testerların esans oranı daha fazla oluyor. yani tester lar daha derişik normal satılan parfumlere gore.
http://www.cheapsmells.com/
bende bu siteden bi kaç kere alışveriş yaptım fiyatlar oldukça iyi.
yılbaşından sonra biraz arttı ama yinede piyasanın altında fiyatları. tavsiye ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)