Köprü yolu üzerindeki kasislerin amacını bilen var mı_?
Evet cevabını bilen arkadaşlar war mı_? gereksizce salakça trafik oluyor köprüde, anlam veremiyorum_? amacı nedir_? gerekli midir_?
Köprü yolu üzerindeki kasislerin amacını bilen var mı_?
Evet cevabını bilen arkadaşlar war mı_? gereksizce salakça trafik oluyor köprüde, anlam veremiyorum_? amacı nedir_? gerekli midir_?
yaw onlar kadar sacma ve tehlıkelı bırsey goremedım ben. 2 3 ay kadar once bı leon onlardan gecerken sekıp fecı sekılde kaza yaptı paramparca oldu arac. bıde adamı tutukladılar alkol vs olmamasına ragmen ne sebeptendır bılınmez. gecen bızde denk geldık cengızın vtecle zor kactık yan tarafa. sacmalık baska bırsey deıl
galiba köprünün bakımından dolayı var onlar
ben passtala bır uctum ordan yaylar dırek coıl oldu
Cok sacma ve tehlıkelı, bir an once kaldırmaları gerek !!
deprem guclendırme calışmalarıyla ılgılıymış mesaj gelmıstı telefona
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
1. de avrupa yakasına geçişte yeni koymadılarsa benim bildiklerim köprü çıkışında sol şeritte
74 model sehpa...
ben geçen motorla ölüyodum nerdeyseböyle saçma bişey görmedim ben hayatımda...
eğer bahsettiğiniz kasisler köprü genelindeki çok yormayanlardansa o köprünün esnekliği için.ama bu son zamanlarda çıkanları diyosan onlar bakım onarımla alakalı sanırım..
zaten açlıktan kırılan milletin başına iş açmak, araçlarına zarar vermek,canlarını tehlikeye atmak amacı ile yapılmış bir tuzak...
sol 2 şerıtte arka arkaya 3 tane var sag serıtten gıdın besıktas ayrımından sonra sağ şerıtte var sola dogru makas atarsanız sorun yok![]()
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
o kasislerden önce köprüde 2-5 arası trafik olmazdı şimdi sabah bir başlıyor akşam 8 kadar bırakın kaza yapmayı millet onlar yüzünden karşıya geçemiyor.
2. köprücüyüm ben zaten geçmez benim araçda ordan askıda kalır harbiden mümkün değil![]()
YARZUMSİN
YSNVTEC BEYKOZTEAM
Bu köpürye girerkenkilerden bahsediyorsunuz sanırım?
Altından kablolar hortumlar geçiyor, arabalar ezmesin diye koydular sanırım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)