Fotoğraflar ne zaman gelir burak abi :) merakle beklıyoruz .
Printable View
ınternetım cok yawas upload edemıorm coktan koycam yoksa resımlerı , saat 5 ten berı cebellesıorm cık olmuor , sıteyı zor acıorm . Nese benden once ekleyen olur ;) Gercekten gusel gundu , inş. bu tur orgaznıasyonlar olur sık sık dıyorum ....
e30 lardan haber verın :D
drift ile donut arasındaki farkı gördüler sonunda ... :D
bu arada istanbula ulaşan ilk ekip olarak herşey çok güzeldi.. süper yorulduk ama çok eğlendik... inşallah devamı gelir... :) bizi yorduğunuz , güzel vakit geçirttiğiniz ve bir dakika yanımızdan ayrılmadığınız için teşekkürler... istanbula da bekleriz... adresimiz belli :)
yolda olduğumuz için kanal d ana haberi kaçırdık seyreden varmı ? hemen sıcak sıcak haberlerde olucaktı gün...
1-2 gün sonra kanal d nin sitesine düşer haber videosu sanırım...
ortam çok güzeldi ve bir o kadar kalabalıktı :D yarılmış lastikler pistin durumunu açıkca ortaya koyuyordu
yüzümüze piling yaptırmamız gerekicek lastik parçaları deri altımıza nüfus etmiş resmen ;)
fotograf neyim yok mu :)
Hadı ama fotograflar sabırsızlıkla beklenıyor :) İlk fotoğraf kımden gelıcek acaba ? :D
gelemıor , netım upload etmıor cok agır , yoksa saaat 5 bucukta sızı resımlendırcektım , ama yawas yawas koymaya basladılar resım ;)
darilmayin gucenmeyin ama bugun istanbul yolunda dengesiz dengesiz araba kullanan bircok arac surucusu gaza gelmis kendilerini petter solberg kivaminda trafigin icine atmis ; bir dunya araci ve icindekileride tehlikeye atmakdan cok zevk alarak seyrediyordu. bu durumu huzurlarinizda esefle kiniyorum. bir cok arkadasimizi bu ugurda kaybettik ama basima gelmez diye dusunen bi dunya arkadasla bugun ucuncu sayfa haberi olmaya aday kivamina gelmekden hep son anda kurtuldum. biraz daha dikkat ve ozen diyorum lutfen.
başka bir foruma fotolar eklenmiş arzu eden olursa alıntı yapayım :D
pistlerde yaptığımız şeylerin trafikte yapılmicanı biliyoruz.. seyredenlerde aynı duyarlılıkta olsa çok daha güzel olur tabi
Çok güzel bi organizayon oldu araçlar güzel sürücüler profosyoneldi
sarı m3 ün saplaması krılmış sanırım geçmiş olsun
arada piste çıkan e-30 larında beceriksizliklerinide izlemek eğlenceliydi :)