ozman 40 gb lık işinizi fazlasıyla görür. donanimhaber forumunda ikinci el 40gb lıklar 650 civarındaydı. içeriği hakkında bilgim yok ama..
Printable View
ozman 40 gb lık işinizi fazlasıyla görür. donanimhaber forumunda ikinci el 40gb lıklar 650 civarındaydı. içeriği hakkında bilgim yok ama..
900 tl 10 taksıt vadesız garantılı sıfır gt5 oyun artık bır kablosuz kol daha var. ıyımı sızce?
750 ye garantili mi peki?
demekki fiyatlar düşmüş...
mavi bilgisayar hafta sonları kampanya yapar onları yakalamaya çalış. 900TL fena değil...
40'lar orijinal PS2 oyunlarini calistirmiyor diye biliyorum.. yanlis mi acaba ? onun icin 80lik arayisi icindeydim ben..
ps3 almısken ps2 oyunu ıle ısım ne :D
geçen haftalarda mavibilgisayarda 80gb+1 kol 700tl civarıydı kaçırdım o kampanyayı :)
şuan baktım 848tl ps3 için çok kampanya yapılıyor bu aralar takip etmek lazım :)
ayrıca ps3 de hiç denememişdim geçen gun usb hard diskimi taktım dvix vs herşeyi oynatıyor çok hoşuma gitti :)
PS3 40gb'lar için Ps2 oyun desteği çıktı arkadaşlar PSN 'den indiriliyor. Ben oynuyorum şahsen.
bence x-box 360 al en guzelı
aldım bugun 40gb+1 kablosuz kol daha+gt5+hdmı kablo hepsı 900 e maal oldu.. herkese yorumlar ve bılgılendırmeler ıcın tesekkurler.
bu gune ozel 730 tl
http://www.mavibilgisayar.com/ud/12101
düşünen varsa kaçırmasın ;)