ne adamsın olum dün bütün gün burdaydım bende sen gelmezsin diye aramadım.. gel bugün hadi..
Printable View
ne adamsın olum dün bütün gün burdaydım bende sen gelmezsin diye aramadım.. gel bugün hadi..
tamamdır abim 10 gibi orada olurum kısmetse.
olsun farketmez kalkış yine benim olur :D
ya bende avuç kadar malzeme için 300 euro vermedim, paketi çöpe attılar.. bu kadar saçma bi mantık olamaz ya, PTT ile gelmiş olsaydı en fazla 50 tl ye alırdım...
arkadaşlar aramızda hiç gümrükçü flan yok mu ya bizim işlerimizde yardımcı olabilecek ??
benim de bu konuda devamlı ihtiyacım oluyo.. sonuçlanınca yol-yordamı bekliyoruz :)
Açılacak evraklar, gerekli belgelerin hazırlanması kim giderse gitsin aynı para tutacak, 2 kere ups in antreposuna gideceksin,
ups' in gümrükcüsünün alacağı komisyon zaten çok az vekaleti ver kapına gelsin,
Gümrükte takılan bir arkın varsa alsın gelsin yoksa uğraşma birde orda en az 50 tl vereceksin:)
Birde memurlar yabancı oldumu pek iş yapmayı sevmez, posta servisine 100tl verip almak gibi değil yani.
tesekkürler.bakalım yarın gidicem sabahtan sansımızı denicez :) suan 500 vermem mümkün değil durdukcada antrepo masrafı işliyor onun icin gitmekten baska sansım yok :)
Allah sabır versin...
Sağolasın kardeşim.
Kendın ugrassan bile ardiye ve ordinyo paraları vereceksın..sadece bu ıkısı 225 lira tutar..yanında evrak ücreti ve vergisinide katarsan kendın ugrassan bıle en az 300-350 lirayı gozden cıkar.
ups ile gelmeseydi bukadar ödeme yapmak zorunda kalmazdın ama yapcak bişi yok zaten çoğunluklada bilerek yapıyolar para kazanmak için bencede ver vekaleti al malzemeyi yoksa biton uğraşıp iki kelimeyi bi araya getiremiyen dangullara laf anlatıp sinirlerini yıpratmak zorunda kalıcaksın
ordino: 150
değnekçi spec: 20
gümrük vergisi kıl tüy: 106
fotokopi: 4
otopark : 16
antrepo: 55
Toplam : 351 tl
Gittisi geldisi 4.5 saatimi harcayak 293 gbp lik bir ürünü 351 tl karsılıgında teslim alabildim:)
e hadi hayırlı olsun:)
Hadi geçmiş olsun :)
Problem neymiş?
tesekkürler problem yoktu sadece adamlara paket posta dedik ups'le yolladılar gümrüge takılmıştı :)
Alla alla biraz fazla tutmuş geçmiş olsun yinede.
Benimde geçen 147 euroluk bişi takıldı 30 liraya mal oldu sadece %10 vergisini aldılar okara yarım saat sürdü . Bu sizin ürün gümrükte fazla kaldığı içinmi böyle oldu yoksa.
dün ABD den air maille gelen Buddy Club Racing Spec Condenserımı aldım. Fatura fiyatı 130 usd ydi 60 tl gümrük aldılar. bide PTT den aldım yani...
bir önceki haftada ECS Tuning den Ulitimate Timing Kit geldi Light Weight Pulley kitle beraber ama o UPS ile geldiğinden havaalanına takıldı onada bizim gümrükcü vesilesiyle ulaştım ama sağolsun beni 470 tl den kurtarıp 180 tl ye işi bağladı :D bilen adam yapıor abi..
bizim ups oldugundan vede muayaneye düstügünden böyle oldu yoksa bende ptt ye vermelerini söylemistim :) Öyle olsaydı bende %10 ile alıcaktım manifoldumu ugrasmadan.
E hayırlı olsun:D