evet o konuda haklısın kulaktan dolma bilgilerle haber yapılıyor. 2 kısım hakkında bi bilgim yok ama eğer öyleyse çok kötü bi ölüm ....
Printable View
evet o konuda haklısın kulaktan dolma bilgilerle haber yapılıyor. 2 kısım hakkında bi bilgim yok ama eğer öyleyse çok kötü bi ölüm ....
başın sağolsun.ayrıca bahsedilen forumuda inceledim.her sayfasında bir kaza haberi var.kötü açıkcası...
sağol abicim diyecek söz bulamıyorum. bu işte hevesi olanlar 2 hatta 3 defa düşünsünler o motora binecekleri zaman...
allah rahmet eylesin
2 tekeri çok seviyorum herzaman ama hata affetmiyor işte ...
Böyle şeyleri duyunca allahtan satıp dört tekere geçmişim diyorum
allah rahmet eylesın...
allah rahmet eylesın sevenlerının bası sagolsun...
kaza geçiren motor sürücüsü benim yakın akrabam..Evli ve 4çocuk babası bir insan vücudun da cok sayıda kırık var şu anki temennimiz en kısa sürede toparlanması , ölen kişinin arkadaşı olduğunu söylediler kimsenin ağzından sevgilisi die bişey duymadım , allah rahmet eylesin onada..
Başınız sağolsun..Allah sevdiklerine yakınlarına sabır versin..
allah rahmet eylesin.
evet kesinlikle gazete yalan yazmış, otay abimizi bende tanıyorum, ve çiğdem de arkadaşların dediği gibi onun sevgilisi değil, onların grubunda arkadaşım fatih te vardı, ve körfezden dönüşte çiğdeme sen arabayla gel demesine rağmen çok istemiş, hatta normalde çiğdem oktay abinin arkasına binmiyordu, sadece o seferlik bindi ve olan olmuş.. 1 saat önce eski videolarını izledim :( allah rahmet eylesin, kötü son olmasaymış güzel bir gezi olacakmış..
ölen adama bile saygısı yok bu gazatecilerin başınız sağolsun
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin üzülüyorum bu haberleri gördükçe ama suçu 2 tekerde aramamak lazım ölüm riski arabaya göre daha fazla olabilir ama ecel birdir değişmez.
Şeytan aracı işte
Allah Rahmet Eylesin...
allah rahmet eylesin...
Başın saolsun, Allah hepimize kazadan beladan korusun.
Allah rahmet eylesin çok çok üzücü bi durum Allah ailelerine sabır versin