ya aslında bu havalarda en iyisi didim yada alanya kemer tarafları.. didimde ve kemer-alanya taraflarında tanıdık bir pansiyon var mı ? iyi bir fiyat bulursam 4 kişiden 10 kişiye kadar yolu olan bir durum var.
Printable View
ya aslında bu havalarda en iyisi didim yada alanya kemer tarafları.. didimde ve kemer-alanya taraflarında tanıdık bir pansiyon var mı ? iyi bir fiyat bulursam 4 kişiden 10 kişiye kadar yolu olan bir durum var.
yediğiniz içtiğiniz sizin olsun.. anlatın bakalım fotograflarla =)
cınarcıktayım yaz basından berı ıstanbula dondum iş için carsmba tekrardan cınarcıga donucem :D
ansızın alanya yaptım. bu seneyide böyle kapattık =)
1 hafta şarköye gittim geçen haftada çeşmedeydim şimdide şirkette :D sezon kapandı :D
çeşme taraflarına bende gitmek istiyordum kısmet olmadı..ama alanya cok canlı arkadaslar.. bu sabah geldim.. hala mekanlar eğlenceli ve kalabalık..
bende sezonu kapatanlardanım
rakı balık ayvalıktaydım :)
Ben yeni geldim Bodrum ( Ortakentten ) HArikaydı su kristal gibi 4 yıldız herşey dahil de süperdi :)
ya otel fiyatları ve otelin konumunuda yazarsak bir sonraki sene için faydalı olur.. mesela cesmede nerde kalınır.. kaldıgınız yerleri anlatırsak ii olurdu..