Yetkili serviste yaptırıyorum ;)
Zaten bakım dısında herseyimle de ilgileniyorlar :)
Printable View
Yetkili serviste yaptırıyorum ;)
Zaten bakım dısında herseyimle de ilgileniyorlar :)
yetkili servise gidecem. aracımı hiçbir şekilde riske atmak istemiyorum
peryodik bakımlar için yetkili servise giriyorum yağ, yağ filtresi,mazot filtresi vsvs bunları serviste değiştiriyorum. hem orjinal hemde garantili parça kullanıyorlar. fakat sarf malzemeleri fren balatası diskler yürüyen aksam vs vs bunları çok yakın tanıdığım güvendiğim bir özel servis var parçaları servisten temin ederek dışarıda montaj yaptırıyorum. çünkü saolsunlar fordda ön fren balata takımı 55 tl işçilik 110 tl olduğu örneği gibi mekanik işçilik çok pahalı o yüzden dışarısını tercih ediyorum.
bende özel servis tercih ediyorum,hem işçilikte iyiler hemde fiyatları uygun:)
hondacı ustama yaptırıyorum
Yetkili servislerin bilgisiz olduklarını düşünüyorum.
Örnek bir olay anlatayım.
Tamamen tesadüfi zamanlarda ( bazen ayda 1 bazen günde 2 kere ) marşa bastığımda tüm elektrik sistemleri çalışır görünmesine rağmen marş almıyordu. Anahtarı 3-5 defa takıp çıkardıktan sonra veya hafif vurdurduğumda çalışmaya başlıyordu. Servise gittim immoblazerdan marş motoruna kadar milyon şey söylediler. Aldılar arabayı günlerce inceleyip hiçbir çözüm bulamadan geri verdiler. Baktım olacak gibi değil özel servise gittim, marş motorunun kablolarının jakını çıkardı, temizledi. Bu olay yaklaşık 1 sene önce oldu, ve sorunu 1 senedir hiç yaşamadım.
Ve tabi bu durumdan sonra yetkili servise de uğramadım...
güvendiğim yetkili serviste
a) yetkili servislerde
servislerde dışardan 2 kat daha para veriyorsun ama hem garanti oluyor hemde hizmet güzel
Yetkili servislerde bellı bir kmden sonra fena gecirmeye başlıyorlar..Tanıdıgımız güvenilir bu işte kaliteli ustalara göturmeyı tercıh edıyorum :D
Malesef Mutluhan
Sorunu 5 dakika içerisinde çözen özel servis ise Kısmet Otomotiv
Bir keresinde de subap ayarı yapıldıktan sonra orjinal hava filtresini tutan metal bir parçayı takmamışlardı. Farklı filtre kullandığımdan itiraz etmemiştim. Evde duruyor hala o parça..
a ve b seçenekleri .
Sanayide tandığım sevdiğim ustama birde honda aşığı iki ustam daa var onlarada gidiyorum ustalar bol sağolsunlar hem ucuz işçilikleri güzel sanki kendi dükkanım gibi rahat rahat haraket edebiliyorum sağolsunlar :)
yetkili servis :) ama sadece çiftkurtlar Birol ve Zeki usta :)
şaşırdım yaa Mutluhan'nın böle bişi yapmasına hep ayışığına götürdük hiç bi problem olmadı her zaman sorunu çözdüler
yağ değişimi filitre değişimi vs kendim yapıyorum.
uğraştıracak ama basit işleri ise sanayide sevdiğim bir abimin dükkanında yapıyoruz.
yetkili servisleri ise parça almak için kullanıyorum genelde :D
yetkili servis.