Bir kız sevdim hayalimdi evlenme teklifini ole yapıcaktım olmadı
bari sana kısmet olsun:)
hocam al güselinden bir gül yüzüü içine güzelce yerleştir o tam gülü koklucakken yüzügü görsün konuşmana gerek bile yok
Printable View
Bir kız sevdim hayalimdi evlenme teklifini ole yapıcaktım olmadı
bari sana kısmet olsun:)
hocam al güselinden bir gül yüzüü içine güzelce yerleştir o tam gülü koklucakken yüzügü görsün konuşmana gerek bile yok
gülün içine hidrolik sistem yerleştir uzaktan kumandalı düğmeye basınca yüzük gülün içinden yukarı çıksın bakarsın kız koklamaz falan garantiye al işini :D
kilit :D :D
valla ben önce hanımı kacırdım sonra teklif ettim :D:D:D
bu evlenme teklifinde alınacak yüzüğün karatı maratı nasıl oluyor ne oluyor nasıl ayarlanıyor tecrübelilerden bilgi alabilirmiyiz ? :D
YOLUN BAŞINDAYKEN GEL VAZGEÇ :icon_tup:
BALAYI CİCİM AYI BİTİP HELE Bİ DE ÇOCUK OLDUĞUNDA
SENDEN DAHA BÜYÜKLERİN SANA DEFALARCA KEZ SÖYLEDİĞİ
"SAKIN EVLENME" ÖĞÜDÜNÜ ANLIYORSUN.
abi 4 sene oldu babası serseri belledi beni oyalıyormu diyor istesinler artık diyor, bizimkiler de çok uzatma kızı oyalama ciddiysen adını koyalım diyorlar :D çocuk için erken üstelik enaz 2 senesi var çocuğun işleri yoluna koymak evliliği oturtmak falan
edit: enazından sözü yaparız replika yüzük bulalım da biyerlerden :D
Valla ben jiç teklif etmeden evlendim. Punduna getirip o yola soktum. Bilgisayar monitörü patladı o zamanlarda LCD yeni çıkıodu. Gittim aldım evinden gel TV bakıcaz dedim. Ya bana ne sen kendine almıo musun dedi yoo şimdi aldığımı ileride salonumuzda kullanıcaz dedim sen seçiceksin dedim. Kafama sıçiim ona bıraktım gitti Vestel seçti. Onu aldık. Evlenirken ben seçtim allahtan vestel bilgisayar monitörü olarak kullanılıyor şu anda. :D
Valla dediğim gibi insan gözüyle görünebilir durumda olan berraklığı orta alt seviye tek taşların fiyatları bu şekilde :)
He bide tek taş'ı alan tüm hatunların ilk yaptığı iş gidip kuyumcuda fiyatını öğrenmektir :D
700-800'ede alınır ama yanında büyüteç hediye etmek gerekir :D
ya evlilik mevzusu bizim de kesin gibi ama ben birinci yıldönümümüzde site açıp video hazırlayıp yüzük hediye etmiştim şimdi evlenme teklifi etmeden evlendi dedirtmem kimseye :D gurur meselesi
özge çok çakal abi kabul eder etmez kuyumcuya sür der puhahuahua
şimdiden geçmiş olsun ama yuzzuk fiyatları belli aşırı yuksek :D 1-2 sene içinden bende bu yola giricem sanırım :D