aynen :icon_tup:
Printable View
Başak kısmen yalan :D
teraziye -1
alakası yok :D
Terazi (22 Eylül - 21 Ekim): Trafikte son derece kibar olmalarına karşın oldukça kararsız davranışlar sergilerler. Sürekli diğer arabalara bakarlar. Otomobil kullanmak kesinlikle bir zevk değildir.
Hayalindeki Otomobil: İç ve dış dizaynı önem taşır. Teknik ayrıntılar genellikle fazla önem taşımaz. Terazi için otomobilin çizilmesi tam bir felakettir.
Asla kararsız değilimdir..
Araba kullanmak benim için kesinlikle zevk işidir.Stresli,sinirli,moralım bozuk olduğu zaman arabamla vakit geçirmeyi tercih ederim.
Tasarımı iç ve dış dizayn önem taşır doğru.O da biraz mesleğimle alakalı..
Son cümleye şiddetle katılıyorum..Arabama bir şeyler olduğunda çıldırırım,etrafımdakileri de çıldırtırım :D
:d:d:d:d:d:dAlıntı:
boğa (22 nisan – 21 mayıs): Boğa burcu yaşamı seven, ondan haz almayı seven bir burçtur. boğa burcu insanı genelde sakin olarak tanınır. Ancak trafiğe çıktığında iş değişir. Kinci ve maceraperest olmaları onların direksiyon başındaki tavırları üzerinde belirleyici rol oynar. Boğa burcu sürücüsüne karşı trafikte dikkatli olmak gerekir.
Hayalindeki otomobil: Doğaya düşkünlüğü otomobil seçiminde de kendisini gösterir. Içinde rahat edebilecekleri otomobilleri seçerler. Gri ve kırmızı en çok tercih ettikleri renklerdir.
yengeç kesinlikle doğru :)
yay külliyen yalan :))
balık aynen doğru :D
kova iyiymiş :D
yengeçte sorun yok :D
Şaka gibi ama gerçek :) ben Yengeç burcuyum ve aşağıda yazılı olanların tamamı benim için yazılmış.Anlayamadığım nokta bu sonuçlara nasıl ulaşabilmişler çok ilginç gerçekten.
Yengeç (22 Haziran - 21 Temmuz): Çok duygusal, hayalci, çocuksu insanlardır. Yengeçler ölçülü ve dikkatlidirler. Direksiyon başında da dikkatlidirler. Trafik kurallarına uymaya özen gösterirler ve birisi bir hata yaptığında oldukça sinirlenirler. Emniyet kemeri takmadan asla yola çıkmazlar.Hayalindeki Otomobil: Görünüş ve lüksten çok fonksiyon önemlidir. Aile otomobillerini tercih ederler. Fazla hız yapmamalarına rağmen güçlü motorlu otomobilleri tercih ederler. Bir markaya güven duyarlarsa kesinlikle değiştirmezler.
yengeç baya doğru gibi :)
ikizler %100 doğru direk beni anlatmış:D
kova kesinlikle yanlıs hiçbirtarafı tutumuyor :)
Boğa dogru.. en iyi anlastıgım burclar Başak ve Oğlak.. onların ki bnmle alakasız =)
ikizler aynen doğru
başak hiç bana uymuyor.
ikizler aynen ole
:D Biri tegime laf edecek ha... Sokarım ona bir Akrep iğnesi görür dünyanın kaç bucak olduğunu :D