bu sayıyı kaçırmamak lazım..
evo harikaymış :)
Printable View
bu sayıyı kaçırmamak lazım..
evo harikaymış :)
elinize sağlık.
semih kahraman şaşırdım valla yakışır :D
Gene harika bi sayı elinize sağlık ... Araçlarda çok güzel Maşallah :)
aboooww :D ivoya gel :D
elinize sağlık onurcum nefis bir sayı olmuş..
sosyalliğine :D
Ellerinize sağlık evo çok güzel maşallah
bu dergi neden hep gec geliyor anlamadim :)
Kütahya'da da yok ya :o
Bende bugun aldım cok guzel sayı :)
siyah evonun sahibi arkadasla sanirim tokyoda denk gelmistik fuarda . voltex kitli evolara saygim 10 kat :D super olmus arac , kalite akiyo her yerinden .
Dergiyi henüz bulamayan arkadaşlar bugün tekrar bakabilirler mi? Eğer bugünde yoksa gittikleri yere muhtamelen dergi gelmiyordur.
Bugün Eskişehire gidecem.Trende okumak için alacam.Bakalım sakarya'ya gelmiştir umarım...
onur dergi güzel olmuş alcam ;)
siz izmire mi geldiniz nedir ya?
gelip de aramadın,artık arama zaten onur... :(
ulee hakkaten çaktırmadan gelip gitmişler yau,ben pistte dönerkene adamlar çekim yapıomuş.. :D
simdi cikip dergiyi aricam;
yoksa game over :D
bu ayda dopdolu.. kaçırılmaz
onur abi yine mükemmel bi dergi hazırlamışsınız ellerinize sağlık
Biraz önce alıp okudum dergiyi,güzel olmuş gene..Evolution&Tigra&Camaro'yu baya beğendim:) Yalnız geçen ay ki gümüş tuningtürkiye yazı rengi daha güzeldi:D metalik yapın bence her ay:)
Sakarya'da aldım bir tane...Saat 6da otobüse bindiğim zaman okumaya başlayacam : )
Güzel sayı :) Ellerinize sağlık birzdan çıkıp alcam :) okuduktan sonrada yorumlarımı belirtirim:):)
Elinize sağlık gerçektende yine çok güzel bir sayı hazırlanmış. Emeği geçenlere teşekkürler..
kardesim semih;
yalın anlatimin teknik bilginle harmanlaninca ortaya guzel bir yazi cikmis, herkese ornek olmasi dileklerimle,
basarilar ;)
Yine kacmaz...
çok güzel bir sayı olmuş tekrardan elinize sağlık.ayrıca teşekkür ederim saner abi;)
Dün aldım gerçekten yine çok güzel bi sayı olmuş ellerinize sağlık Tuning Türkiye ailesi:)
http://img32.imageshack.us/img32/3561/dsc7574.jpg
ehehe kıbrıstayız ewolarımız çoğaldı Cyber ewoyada hafif bir spec değişimi yapıyoruz Turbo murbo hehehe :)
ortama bak bea :D
Özgün usta is basında :D
yine dopdolu bi dergi:)
taze fotolar yakında :D