250 liralık teyp yüzünden başınada iş alma. ders vermek ayrı bela almak başını yakmak ayrı.
Printable View
250 liralık teyp yüzünden başınada iş alma. ders vermek ayrı bela almak başını yakmak ayrı.
yarın adresını alıyorum buraya yazarım aynı semtte 3 adresı warmış biri kuaför dukkanının adresymiş şimdi bana izmirde yardımcı olabılecek arkadas warmı_?
hangi semtte
adresleri öğren sen elimizden geldiğince yardımcı oluruz mutlaka..
yarın yazıcam arkadaslar ben izmire baya uzaktayım su an nıgdedeyım 800 kılometre cok uzakta olmasam anında ordaydım sımdıye ama bakalım olmassa yıne gelıcem
Nasıl öğrendinz adresi falan..herseyi kesin olarak belli mi yani..
ewet belli kesın hemde
İnşallah başın ağrımaz alırsın paranı..;)
dostum böyle benım 10gun calışarak alın terımle kazandıgım parayı bi adam gelir alırda yerse bende onu bulamassam cezasını veremessem gozum acık gider
Butun mesajları tek tek okudum ınsallah bulursun arkadasım aman dıkkatlı ol bu piçlerin ne *** oldugu belli olmaz..
Parasini harcamak nasip olmaz insallah.
Arkadaslar uzun arastırmalarımdan sonra bu seR..siz cocugun adresini buldum ama izmire 800kılometre uzaktayım
izmirdeki arkadaslardan bana yardımcı olabılecek varsa cok sevinirin
olmassa işten izin alabılırsem ben gidicem . Bugun bu adrese mektup yolladım bana ulasmassa olacaklardan sorumlu değilim yazdım gönderdım adrese
işte bu şER...sizin adresi
mersin alanı mahallesi cumhuriyet caddesi no-78 kardelen kuaför ürkmez menderes 05347294036 acmıyor telefonunu kapalı
onur arslan
Helal olsn sana... o kadar uraşıp bulman sevindirici... Umarım paranı kurtarırsın...
sorun para degıl kardeş bu yaptıgına ne denır bu şer..sizin
Walla benim gidip bir yardırasım var ama öncelikli olarak sakin ol sen gereksiz iş açma başına haklı olduğun yerde haksız duruma düşme
haklı olduğun halde haksız duruma düşmemek için bence yapıcağın hareketleri dikkatli olarak seç. sonuna kadar haklısın, o şerefsiz senin ona yapıcağının bin beterini hak ediyor ama sen sen ol dikkatli ol.
helal olsun sana uğraştın buldun.
106arts hemşo olay nedir? nası dolandırdı bu seni ??
nedir problem olmadı tanıyorsak çekeriz kulağını
ya dıger konuya bakmadınmı
bu ser..sızden bı hafta önce pionner 6050 teyp aldım parasını gönderdım ama parayı aldı ortadan kayboldu telefonunu kapadı teybide yollamadı
zaten arkadasa yazdıgım mektupta bana acilen ulasmasını yazdım butun adreslerını bıldıgımı başına iş cıkartacagımı yazdım o mektup elıne gectıgınde bana ulasmassa görcez neler olcak
bir kere şerefsize şerefsiz deme. :D adreside kaldır bence. inan bu basit kelime başına iş açar. foruma üye olurken kabul ettiğin kurallar çerçevesinde bunun sorumluluğu sana ait. olmaz deme. çok ciddiyim valla pro bir dolandırıcıysa, akıllıysa işi lehine çevirir bu hususta. sinek küçük ama biliyorsun mide bulandırır.
ustam adama tehdit içeren mektup göndermen cok kötü olmus. Keske adamın eline koz vermeseydin. Su anda adama birşey olursa ailesi vs.. bu mektupla basnı yakar
Ben tehdıt ıceren bı mektup gondermedım arkadaslar avukatımda butun bılgılerım bana ulasmassan işleme koydurcam bu dosyayı dedım zaten bunlar dogruda yanı
ok o zaman ben başına iş cıkarırım yazmıssın o yüzden dedim. Hemde yazılı olunca daha kötü. Tehditkar bir mektup değilse sorun yok
Pc den cıktı aldım bu yazıyı ve kargo ile gönderdım kargoyu actıktan sonra bu mektubun benım oldugunu ıspatlaması ımkansız zaten ıspatlasada bişey yok mektupta
korkma kardeşim devlet suçlunun yanında mektuba yazdıysan bide gidip kafasını gözünü kıralım şikayetçi olursa devlet avukat bile verir bize bedavadan, ama saglam dövmek lazım iti.
korkma kardeş hiçbişey olmaz mektupta gonder tehtid de et bi cacık olmaz. hakkın olanı arıyorsun bu yollarla alamazsan atlayıp gidiceksin veya yardım sever izmirli arkadaşlarımızdan haber bekliceksin.
Kargonun paket numarası falan varsa netten bakın eline geçmişmi geçmemiş mi?? Ona göre haraket edin;)
bakacam zaten kargo takıp numarasına belkı cocuk okuyordur şimdi yazdıklarımızı google adını yazsa dırek bu lınk cıkıyo dolandırıcı dıye
bu adresı bilen yokmu hiç yada adrese yakın olan bu kuaförun telefonu lazım ya nasıl bulabılırız
Dostum işin zor valla ya yerinde olsam karakola başvururdum
bana şimdi sadece bu kuaförun numarası lazım
118den bulamazmıyım bu kuaförun telini
yapabileceğin en kolay şey şunlar;
yurtiçi kargoya git, aceleyle birşey gönderecekmiş gibi yap. tam yazacakken adresi unuttuğunu söyle, senden firma ismi ya da isim soyisim isticek, hemen sistemden girip adres bilgisini buluyorlar. 3.25 lira yurtiçi kargo mektup kargosu ücretini alır ama adresinide bulmuş olursun ;)
edit: tabiki daha önce o isme veya firmaya yurtiçi kargodan bir kargo var ise bulunuyor