Bu akşam fenerbahçede oturup nargile filan içtim arkadaşlarımla bi yandanda okey oynuyordum.Normalde nargileyi sevmem yılda bi kere filan 2-3 nefes alırım.Kız arkadaşım içerken canım çekti bende içmeye başladım okeye muhabbete dalınca yaklaşık 2 saat içmişim sonra aniden fenalaştım..Elimi yüzümü filan yıkadım ama kurtarcak gibi değil..Gittikçe bayılma noktasına yaklaştım neyse sağolsun bi arkadaşım hastaneye yetiştirdi.Aşırı derece titreme,16 tansiyon,baş dönmesi , midebulantısı , kollar karıncalanıyor.Serumlar,iğneler,tahliller vs. 2.5 saat kıvrandım resmen neyseki işe yaradı ve birazcık kendime geldim Allah'a çok şükür biraz öncede taburcu oldum.
Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım ölüme yaklaştığımı hissettim resmen..Tahlil sonuçlarında herşey normal gözüküyor bi sonuç bulunamadı sadece tansiyon,nabız çok yüksekti..Uyuşturucu testi bile yaptılar nargilenin içinde olabilir mi diye oda negatif çıktı.Çünkü belirtiler uyuşturucu komasına girmiş bi insanınkine benziyordu.
Ben şuna bağlıyorum ,Dün çok fazla içki içtim ve dün geceden beri 3. sigara paketini açtım.Düzenli beslenme ,uyku düzeni diye birşey yok..birde Uzun yol yaptık yorgunlukda var üstüne bugünde cola nargile fastfood gelince paket olduk..Şu andan itibaren Allah izin verirse nefsimi yenersem sigara,alkol vs. hertürlü zararlı alışkanlıkları terketcem.Saatlerdir içmiyorum zaten..
Düzensiz yaşayan beslenen çok arkadaşımız var forumda umarım yaşadıklarım düzenli bir hayata başlamalarına vesile olur..Kötü ama ders alıncak bi tecrübe olduğu için paylaşmak istedim.