valla hıc beceremem böle selerı gorunce nasıl oluyo dıye sasırıyorum
Printable View
valla hıc beceremem böle selerı gorunce nasıl oluyo dıye sasırıyorum
helal bro güzel resimler benmde böyle bi kaç resmim var annem resm öğretmeni mimar sinan ı 1. bitirmiş ondan gelmiş herhalde bu yetenek ... resim çizmek gerçekten çok rahatlatıyor insanı o an kafandaki tüm dertleri herşeyi unutuyorsun ... hafif tonla muzik ve içkide olunca of of sabaha kdar çizerim valla :)
vay vay eline sağlık, güzel çizimler. Bende taze bitiriyorum güzel sanatları :D bende ekliyeyim bi ara çizimlerimi.
farkındamısın yaklasık 200 calısmadan bır kacı demıstım. yıldız parkının sultanahmetın gulhanenın arkeolojı muzesının yollarını cok asındırdım bende.canlı cok cızdım mekan cok cızdım heykel cok cızdım . ayrıca ben en ıyıyım gıbı bırseymı soylemısım yazımdada ,el elden ustun olabılıyor gıbı bı yazı yazmıssın? ayrıca fotograftan bakarak cızmekle modelı bakarak cızmenın farkı nedır? ben hepsını aynı zamanda cızebılıyordum.cızımler ortada eksık bı yan buldun sanırım? daha ıyı resımlerın varsa koy gorelım ;) ama sımdı sergılerde kaybolan calısmalarını koyman ımkansız deılmı :heyoo:
arkadaslar yazdıklarınız ıcın cok tesekkurler :)
bi bu eksikti selçük :D ula sende ne cevherler varmış beyaa ama en güzel trakyalı taklit yeteneğin:D mşallah kanka şöyle büyükçene bi tb yakışır ama:)
yine laf atan olmuş bro olayların adamısın :)
Valla abi yaklaşık 3,4 saattir desen ve başka bi dersim için resim v.s çizerken ara verince gördüm konuyu çok şaşırdım:) Cidden düzgün ve temiz çizimler.Arasıra tekrar karala bişeyler bence.+Hayırlısı böyleymiş demek ama Keşke zamanında devam etseymişsin meslektaş olurduk:D
eline sağlık tebrik ederim
reytingman :D her konusu olay her çıkışı reyting :D
Ulen Selçük adam olucak çocukmuşsunda bu TB seni yiyip bitirmiş.
senden hbr beklıyorum bılıosun dımı?
biliyorum a.k. uykularıma giriyorsun zaten nasıl bir elektiriğin varsa hafta içi yapıcaz...
fazla ayrı kaldık ondandır
hepsi mükemmel gercekten ellerine saglik..
inanmam ki senin gibi bi adam dan bu sabır çıksın :D valla helal olsun kardeşim :)
helalll fenasın abii