olm sen bmw de şartlamşısn kendini clk diyordum ben :D
yıldızdan şaşmamaya çalış :D uyguna c220 cdi falan varsa bence onu al ahha :D
Printable View
CLK adaş hiç düşünme... :D
onur yıldızın pesınden gıt :D
merso ıyıdır bence
bencede clk.
Mercedes Ve Diğerleri diycem ama ikisi arasında gerçekten CLk derim :)
Mercedes hayirli olsun :hahaha:
CLK320 çok daha özel bi araba bence,uzun yolda farkını hissetirir zaten yeterince:)
walla 6 ay mersoya bınerım 6 ayda halkla butunlesırım:)
[QUOTE=TarikS;702511]hahaha o ciddiyet ne la :)
Budur.. clk 320 ile uzun yolda hizli gitsen bile 10'un ustune cikartmazsin tuketimi..120 civari hizlardaysa 9'lu rakamlar cok kolay..100-120 arasi gittiginde 8li rakamlari tutturursun..7li rakamlari ben hic goremedim, uzun yolda da 90la gitmeye sabredemedim hic :) kitapcik verisi 90'da 7.5 diyor zaten e320 icin..
sehir icindeyse kesinlikle icer benzini :) azcik trafige kal hemen 13lu rakamlari gorursun.. biraz da egleneyim desen 20'ye kadar cok rahat yolu var.. ama verdigi keyif 320d ile kiyaslanamaz, onu da belirteyim.. ;) V6'nin sesi bir baska..
kisaca, bosnada nispeten rahat binersin de burada zor valla otoban agirlikli bir guzergahta gitmedigin surece..
aynen katılıyorum onur bizdede var bi E320 tarığın dediği gibi 140 a kadar 8-9 arası takılmakta.ama şehir içi hızlı kalkıyıyım heryerde boşluk buldummu basıyım ediyim dersenn tabii içmeye başlıyo.şuanki parayla 50 liraya 120 km gittiğimde oluyo 180 km de öyle bişi söyliyim ama sen zaten kafanda BMW yi bitirmişsinn bence bize söyliyecek bişey kalmamış.hee bu arada merso ile yokuş in 140 ta ayağını çek gazdan yokuşu komple 140 inersin haberin olsunn değişik bi araba:))
Mercedes'i karisikta 15'ten cok yakiyor zannediyormus o, o yuzden vazgecmis biraz.. Simdi tekrar MB'ye dondurduk insallah :D
[QUOTE=alperNSE78;703693]ya alper aslinda bitirmedim kafamda hicbirseyde ne bilyim ya:S iyicene kafam karisti , bu hafta ici pasaportumu vs. uzaticam bosnaya donmem bidaki haftasonunu bulur babamda ben gitmeden arabayi alirmi almaz mi bilmiyorum ki . . iyicene karisti hersey:D tarik yakit konusunu aciklayinca mersoya tekrardan isindim:) e sende ole diosun..bakalim yarin sabah bi babamla konusiyim kismet.:o
postları okumadım ama bence hızlı bi araba al onur
Kesinlikle mercedes..
[QUOTE=10ur_K;703716]
heheh.olum buraya gelince de akşamları çıkartır binersin işte:)dizel var bi telefona bakar mis gibi c5 gelir alırıs herzaman evinden.boşver ben 320D ninde çok az yaktına inanmıyorum açıkçası ;)) arkta a6 var dizel 2.0 hem gitmiyo hem ayı gibi yakıyo :))
bi arkadasımda var dı e46 320d 4 kapı.araç motor olarak biraz zayıf ve uzun ömürlü deil.kendisi yaşlı bi amcadan almıstı.biraz ugrastı chip vs.aracın az yaktıgını düşünme çünkü gereğinden çok fazla yakıoo.ve çok gürültülü bi motora sahip.
mersedess derimm
ALLAH razi olsun alper soylemen yeterli cok sagol :)
Bakalim birkac saat once babayla konustum o nye karar verirse o olcak :) . Kismet diyelim..
Muhtemelen ben bosnaya donmeden alincak araba babmda solemicene gore:D konu kilitlenebilir. 2 arac hakindada gerekli bilgileri aldim,gerek sizlerden gerekse internettenve kullanan kisilerden servisten vs.Sagolun :)