arabanin bazi yerlerinde ( subaru ) siyah lekeler var , bunlar cikmiyo yikamayla . yikamacilardan hic mutlu degilim zaten kendim yikarkende cikmiyo cnk bi nevi fircalamak gibi ovma islemi yapmak lazim . bunun icin varmi boyayi firca gibi cizmicem ama hafif tirtikli yuzeye sahip bisi ? bide kir cikartici sampuan lazim , denemedigim kalmadi .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Teşekkürler yorumun için ama ben sorumu anlatamadım herhalde ben cilayı yapıyorum ntx arabayı bitiriyorum sonra ilk yapmaya başladıgım yerden cilayı silip parlatmaya başlıyorum arabayı sonra güneşe cıkartıp quick detailer ile gözüme batan yerleri tekrardan siliyorum. Yani bunu cilayı bitirip 10dk bekledikten sonra yapsam bana ne faydası olucak onu merak ediyorum?
ben dakikaya hitaben birşey yazmamıştımQuik ile silme kısmı için öneride bulunmuştum sadece
Kapalı garajda yada güneş ve tozdan uzak bir ortamda tüm arabayı bitirdikten sonra ilk yapılan yüzeyin silme zamanı gelmiş olur.. Bir zaman kısıtlaması yok yani sadece nxt nin likit hali biraz kurusun yeter , kurumadığı zaman sildiğiniz beze bulaşıyor , silme işini güçleştiriyor sadece.. Çok kuruması da sıkıntı yaratıyor tabi , quik ile üstünden geçe geçe gitmek gerekiyor öyle olduğu zaman
Koltuk korumayı bayi kendi hediye etti onu yaptırıcaz, boya korumada süpeciyim işte![]()
Boya koruma dedikleri Show Car glaze ardından da wax uygulamasımıdır?
Aracı koruyan tek şey wax dır-gerisi hikayedir.Wax ında senede 2 kez atılması yeterlidir (bana göre tabii)
arabayi ankara'da teslim alacaksan eger sasmaz'daki meg urunleri kullanan yere git iyi bir yermis sanirim, 0 arac icin gerekli uygulamalari yaparlar..
meg nxt tech 2 aldım da bunu nasıl uygulayacagım ???
direk showroomdan aracı çıkartacaksan , araba da değecek bir arabayla bildiğin en iyi boya işi yapan yere götürüp araca extra 2-3kat vernik attırmak istediğini söyle![]()
muhtemelen insan gözüyle bakmayacaklar "sıfır arabaya vernik mi atılırmış, hurafe bunlar inanma " gibi sözlerde duyabilirsin ama pahalıya patlayacak olsa da , ben değecek bir arabaya bunu kesinlikle yaptırırdım .
bunun dışında rutin olarak boya korumayla başlayabilirsin tabi , sonuç olarak fabrikadan sonraki lojistiği sırasında arabalar bir ton toz, çamur, kir hatta güneşle çok yüzleşiyorlar .. Bunlar taze vernikte yıkamayla çok iz bırakmadan geçiyor ve arabalarımız showroomlara ulaşıyorlar.. Sıfır arabaya boya koruma mı yapılırmış diye düşünen insanlar ,bunları çok çabuk görmezden geliyorlar![]()
pronto metal toz savaroda çok fena sıkıorsun siliorsun 1 ay parlıyo. denendi
ama uğraşmak isteyince boş zamanım olduğunda da 2 arabayı sonax
la cilalıorum üzerinede pronto metal toz savar .. of of oluo
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)