Bugün yakın bir arkadaşımdan telefon aldım. Kendisi "Bir Dilek Tut" derneğinde çalışıyor. Kısaca özetlemek gerekirse bir dilek tut derneği Türkiye'nin dört bir yanındaki çocukların dileklerini gerçekleştiriyor. Kimisi çok sevdiği futbol takımının futbolcularıyla tanışmak istiyor kimisi de spor bir otomobile binmek. Şimdi de böyle bir durum var ve kırmızı, üstü açık spor bir otomobile binmek isteyen küçük bir çocuğumuz var. Onun dileğini gerçekleştirmek için benden yardım istediler. Böyle bir aracım olmadığı için sizden yardım istiyorum. Sadece 30 dakikalık bir İstanbul gezisi bile o çocuk için yeterli olacaktır. Sadece yapılması istenen 30 dakika gaza basmak tabi ki kurallara uyarak ve çok hız yapmadanKimler yardımcı olabilir? Yardımcı olabilecek kişiler özelden telefon numaralarını gönderebilirler mi? Hadi Techturkey üyeleri bir çocuğun dileğini, heleki otomobille ilgili olan dileğini gerçekleştirelim. Zaman ve tarih henüz kesin değil. Geleceği tarih 3-4 gün öncesinden bildirilecek. Ama böyle bir isteği olan ufaklık varmış
Unutmamanızı istediğim bir şey var. Araç üstü açık ve kırmızı renk olacak. Mesela bir S2000 hiç de fena olmaz.