saolasın , allah kimseye yaşatmasın...
hadi parasını geçtim (nasıl geçiyosam onu da anlayabilmiş değilim) , psikolojik travması yetiyor yemin ederim...
kaç gündür rüyamda hırsız yakalayıp gırtlak kesiyorum...
Printable View
Gecmiş olsun..
kredi kartı limitlerini düşük tutup yuksek limitli kartlar lazım olmadıkca yanımıza almamak gerekio..
geçmiş olsun cok üzüldüm...
çok geçmiş olsun.büyük ihtimalle şifre girilirken görmüşler ve 3.girişte doğru şifreyi bulmuşlar:mad:
ardaya katılıyorum,bende kartımın limitini bayağı düşürdüm,çalınsa bile limit belli zaten dolu şu an çalsada harcayamaz.
geçmiş olsun
sonra konuya gelirsek
benimde 1 hafta önce başıma geleni anlatayım ve bütün işin bankan ile olan ilişkin ile alakalı.
ben kısaca şöyle anlatayım küçük meblağlar ile 200-150-300 vs vs diye 2 milyara yakın karttan mail-order şeklinde para çekilmiş illa adamın elinde şifre yada çıkış diyip imza olarak çekim yapmasına gerek yok:) bunu mail order olan pos cihazlarından kartın üstündeki numaraları bilerekte yapılabilir bu iş çok moktan ama böle. hal böyleyken bu bi süre sonra fark ediliyor ve direk bankaya itiraz ediliyor bu alışverişlerin ben ile alakası yok diye ve herşey iptal ediliyor. bi dilekçe veriyorsun bankana iptal ediliyor ama dediğim gibi banka ile arandaki muhabbet önemli.
Kanka büyük geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın. Maduriyetiniz inşallah giderilir bu sinir harbinden kurtulursunuz.