-
Kim gerçek sivil belli değilki,
Polis kimliklerini sahte yapmak acayip zor:) printer yeter.
Nerden biliceksin gerçek polis olduğunu???
O durumda çağırırsın ekip gelir en güzeli. Beni takip et sivil diye yalandan kimlik gösteren bir dünya insan var.
Bu arada polise hakaretin cezası 120TL, Suadiye oto parkın içinde, oncasına şerefsiz köpekler diyen vatandaşa 120tl ceza kestiler, bi 120 daha kes diyip devam...
-
Gri toyota coralla ıse koruma sube arabasıdır gorevlı anında gecebılır tabıkı tepe lambası ve sırenlerını calarak dıkkatlı bır sekılde ama gelıp orda oyle artıstlık yapamaz
ama dostum bulmak ıstıyorsan ankaradakı koruma subeye gıt aracı bulabılrısın onlar kullanır o aracları
-
polisle diyalog kurarken bilinçli ve soğukkanlı olursanız kendizi ezdirmeyeceğinizi ona hissettirirseniz ki eğer bide haklıysanız hiç çekinmeyin. genelde araçlarımız egzozlu filmli vs. olduğu için otomatik olarak alttan almak geliyor insanın içinden. bi arkadaşım gayrinizami bi araç içinde trafik lambalarında yanına gelen ve kask takmayan yunusa kasksız motor kullanmak yasak değilmi diye sormuştu hiç unutmuyorum ;D poliste o anlık aracı süzüp takmıştı kaskını :)
-
böle durumda warya hummer olanlara ole heves ediyorumki ezicen geçicen anasını satim