demek ıstedıgım max genıslık ıkı aracın total genıslıgınden max 50cm genıs olması durumu dar yol genıs alanı zorlugu vs etkenlerı
@Tuner senı fosurtunca pıstte anlarsın ne soforu ;) :D
Printable View
1.STP
2.Gokı
3.Slave
4.Dragger
5.Iboo
6.EmreG
7.Enes
8.Bugra ef 186
9.@lp2
10.yekta
11.Mehzent
12.Serdar
13.onursumer
14. Tuner
15. MTN 106
evet lıste kapandı arkadaslar :)
yedeklerı alalım
anadoluda olursa koşuyoluda olabilir ben gelebilirim..hatta kontenjanı 20yede çıkartabilirseniz yanımda 2 kişiylede gelirim..
@ Göki & SefaköyTeamPower
olm delimisiniz gaz peşindesiniz bana bir ideam olsa sıraya yazardım kendimi direk sıfır yazdım çıkıp yanlıyıp adrenalin yapıcam kendi kendime 2 gün önce fındıklıda taksiyi durdurup abi 2 dakika bekle diyip bungee jumping yapmış adamım ben sizle ne sidik yarıştırıcam direksiyonda hahhahahahhahahah:heyoo:
evet o konuda doğru söylüyorsun
:hehe: ben -1 im o zaman ben kazmayımdır kanka bodozlama girerim şimdi heryere :D bungeejumping nerde la ona gidelim en güzeli 10 sene önce suadiye streetball da atlamıştım:D
kanka o tam bomba oldu trafikte sıkılmış bi modda fındıklıda geçiyordum mimar sinan üni. bahar şenliğinde adamlar parka vinç kurmuş direk denize atlatıyorlardı taksiciye dur bekle ben bir atlıyıp gelicem dedim aptal aptal baktı suratıma sonra gittim ordakiler sadece öğrenciler dedi ordan bir tanıdık çıktı oydu buydu diyip bir baktım vinç tepesindeyim atladık
İstanbulda devamlı bir yer yok ama işleri biraz yoluna sokayım sırf kendim için kurucam bir sistem ;) TT üyelerine Bedava yapıcam kartı gösteren geçer :D:D
sefayı unuttuk ya onuda ekleyelim listeye :D
saxocu olmadan olmaz :D
sefa demirbaş ve kurufasülye:D
Nerde o şempanze?
Bi hatun buldu, unuttu gecmisini :D
ben: ablası varmı onuda bana yapalım
sefa: var ama yaşı ufak
ben: olm senin takıldıgın kaçlı
sefa: 92
ben: bipppp
:hehe: