acaba telefon DFU moduna mu geçti ? Home+power'a basarak reset atabilirmisin ? Eğer usb modunu değiştirebilirsen restore ile işin çözülür gibi. Jailbreak yapmadıysan tabi :)
Printable View
sadece acil arama diyor
emre abi saglam bir telefoncuya git ankarada olsan yardım ederdik i phone ustamız vardıda =)) istanbulu bilemeyecegim bizimde bir makinaya turbosim diye birsey takmıslardı normal hatla calısmıyordu onu hattın üstüne koyunca calısıyordu yazılımını 80 tl ye halletmeleri cok sacma geldi pahalı bir rakam bizim burda programlar vs vs herşeyini 20 tl ye attılar xD yazılımını yükseltmek yerine bir alt seviyesini yükleyip bir program atınca ortadan kalkıyordu bildigim kadarıyla sorun ;)
tekrar elma gelince bırakmıyomuyuz usta
elma kaldı ekranda uzun süre yine aynı :D
bi ara menüyü gördüm tekrar gitti
kayıt dışı olduğundan yapıyordur büyük ihtimalle pasaportla kayıt yaptırman gerek. yada kullanılmış imei bulup telefonu kırman gerekli.
cihaz pasaport kayıtlı ama
itunes bağladığında cihazı ordan hiç bir müdahele yapamıyormusn?Restore yada upda te tuşları na basamıyormusun?
hiç birşey yapamıyorum sadece eject key active
febergenin dediği şekilde restlemeyi denedin mi home ve power buttona basılı tut kapanana kadar
hala elimde yapıyorum kırana kadar devam edicem galiba :)
msne gelirmisin iki dakka kaan.yazgan@hotmail.com
arkadaşım telefonun recover modunda ondan öyle işaret çıkıyor yeniden yazılım yüklemen lazım.Ayrıca şebeke gelmeme durumu ise 2.2.1 e yükseltmiş olmandan dolayı turbosimden başka çaren yok 50 lira gibi bi fiyatı vardı onu takıp kullanıcan ;)