hocam yazılım ile kayıdın ne alakası var ?
Pardon bi dışarı çıkıp geldim nedir son durum :)
Printable View
servisi aradım görüştüm cihazın açılması gerektiğini içindeki beynin sökülüp sıfırlanıp tekrar takılıp yeniden yazılım yüklenmesi gerektiğini ve fiyatının 140 TL sı olduğunu söyledi.
Servis bence saçmalamış gibi geldi. Keşke istte olsaydım bi el atardım :o
Apple telefon bozulduğu zaman yapılması için kvk,genpa vs... yetki vermiyor.
Yani telefon bozuduğu zaman sana yenisini vererek eski telefonunu usa yollamak zorunda.
Vidasını bile oynatamaz yani.
Ama garantı dışı bir telefon olduğu için yaptırabilirsin. Ama genede genpa, kvk'de
yaptıramazsın die biliyorum.
Emre telefonunu yurt dışından gertirmiş.O yüzden iPhone tamiri yapan istediği yerde yaptırabilir.Buna KVK ve Genpa da dahil.Ancak KVK yada Genpa biraz daha fazla ücret alır.
Garantili olarak satılan iPhone ların ise garanti işine KVK yada Genpa bakıyor.Yani Turkcell yada Vodafone dan aldıysanız.
Normal şartlarda aslında iPhonun garantisi yok TR de.Turkcell getirtmiş olsa bile.Ancak KVK ve Genpa sadece kendi büyesi için garanti sağlamayı kabul etti iPhone lara normalde uğraşmayacaklardı.O yüzden garantili cihazları bozmamaya çalışın :)
Ben iphone'ı Türkcell'den aldım. Garanti kapsamında olarak.
Telefonum bozuldu düşük takasa girerek bana yenisini verdiler.
Genpa ile konuşmamda servislerinin yetkili olarak gözüktüğünü fakat sadece telefonu bir alete bağlama ve sorununu anlama yetkileri olduğunu söyledi. Benim telefonum ekranı kırılmıştı. Aslında çok kolay bir problem olduğunu lcd panel değişmesi gerektiğini ama yetkilerinin olmadığını belirttiler.Ekran değişimi dışarda yaptırabilirsiniz ama yenisini verelim isterseniz dediler. Bende yenisini aldım ;)
Yani ben genpaya benim telefonumu garantı dışı olarak algılayın yapın deseydim yapacaklarını sanmıyorum.
Ben neyi anladım bu açtığım konuyla biliyomusunuz arkadaşlar demekki iphone olağan üstü dandik bir cihazmış buneya sorunsuz yok forumları inceledim cihazdan soğudum valla akadaşlar. Herkese teşekkür ederim iphone devri bitmiştir.
2 senedir sorunsuz kullaniyorum bende. 2g ama 3g den daha iyi ve saglam oldugu kesin. Apple sorun oldugunda sorgusuz sualsiz yenisini veriyor. Kardesimdeki 3g nin titresim tusu kirildi. Aninda yenisini verdiler. Tabi eskisini alip. Simdi yeni bi seri geliyo dahada ucuz olcak. Iphone kullanan baska telefon kullanmaz bi daha. Artik nokia felan plastik oyuncak gibi geliyo bana.
konuyu okurken bu kısma hem takıldım hemde koptum :D birkaç sorum olacak burdan sorayım;
1)yurdışından gelen cihaza neden jailbreak yüklenmiyor?
2)jailbreak yüklemenin avantajı tam olarak nedir?
3)benim cihazın simlocku kırılacak devamındada pasaportla kayıt ettircem.bu konuda bir problem yok değil mi?
edit:3g de fake imei yapılamadığı doğru mudur?
yurtdisindan aldigim 2g'mi kirik vaziyette sorunsuz kullaniyorum yillardir bir sorun yok :)
avantaji; sinirsiz uygulama yukleyebiliyorsunuz, appstore'a bagli kalmaniz gerekmiyor..gerci orj'de bagli kalmak zorunda misiniz bilmiyorum; hic bakire iphone'um olmadi :D
uygun fiyata yaparlar
güvenilirdir
0212 665 38 90 detay gsm
ara görüş istersen
zeytinburnu
bu detay gsm de benım 3g nın on camını degıstırdıler kırılmıstı, temız ıs yapıyolar ALLAH ıcın
iphone kirmak icin para odemeye gerek yok bence bilgisayardan hic hic anlamiyorsaniz..
http://www.ingilizanahtari.com/iphone-genel/