benim cok bir bilgim yok köpeklerle. aceba köpeklere tuvalet otur kalk evet hayır komutu verdirmek için eğitime götürmek sartmı ???
sart değilse nasıl bu komutları uygulatabilrizi köpeklere ???
Printable View
benim cok bir bilgim yok köpeklerle. aceba köpeklere tuvalet otur kalk evet hayır komutu verdirmek için eğitime götürmek sartmı ???
sart değilse nasıl bu komutları uygulatabilrizi köpeklere ???
Şart değil tabikide ödül yöntemi ile ogretebilirsin. Tabi ugraşmak gerek bende çok prof değilim 2. köpeğimiz pointer bakıyoruz yat otur kalk bekle getir tuvalet eğitimlerini kendimiz verdik
aman nosu fazla kullanma oda yatmasın sanayide :)
rott'lar gercekten saglam kopekler,egitim konusunda allah sabir versin diyorum inatci degildir umarim :) bende alaskan malamute var ufakken otoriteyi kurmamisiz ustunde simdi bizi kendi surusu saniyor,gecelere uluyor biseyde yapamiyorum 70kg kopek yani ben onun yaninda yasar vaziyetteyim,inatcilik-hirsizlik cok fena sekilde hayattan bezdirdi beni :D
esas merak ettigim kopegi egitmek gercekten cok zor bi is oldugu icin egitimli almak veya egitime gondermenin farki nedir kopegin davranis acisindan?ne biliyim hayvanda bi sogukluk falan olurmu?2 yasindaki kopegi egitime gondersem dondugunde itaat edip artik "ben bu evde kopegim yaziktir gunahtir adam olayim" vaziyetine getirilirmi :D
8 aylık bile olsa hala eğitimler daha tam oturmamış olucak ama günde 17saat uuraşman lazımki dut olsun.. erdinç abinin neler yaptığını ben bliyorum pulsarı eğiten adam işte.
ilk 6 aylıkk olana kadar ztn bildiin maymun olucaksın ama sonu gzel olucakkk...
abicim çk uzun yazmışsınız inanın okuyamıcamm fenalık geçirdim resmen :D
kuyruk kesilir bu normal bişi ama caniceden başka bişi diildir kuyruğun kesilme amacı köpek kavgalarında karşıdaki köpek drek kuyruğa saldırır ve kuyruk kırıldığı koptuğu kanamaya başladığı anda kanaması durmaz ve köpek kan kaybından ölür. bunun haricinde kesilmesinin bir anlamı yok bazeı yerler ewet o şekilde teslim ediyolar.
selçuk snn kawga çkartmadığın yer yok abicim o yzden ordakilerle tartışman normal ben hiçbir terslerini görmedm adamlar gayet bilgili gayet paylaşıyorlar herşeyi..
bir tane kitap war onu bulim yazim size onu alın orda çok gzel anlatıyor herşeyi..
http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim....3JKY7YMEEL84P2
her yönüyle köpek eğitimi püf noktaları ve ip uçları. ben aldım gayet memnun kaldm
konuda benım bılıyorsun deılmı :) sıldırırım mesajlarını bıter ;)
msnden devam edin.
bir sorum olacak,
dogo arjantin arıyorum dişi 1-2 aylık mümkünse, tavsiye edebileceğiniz güvenilir satan bildiğiniz veteriner petshop var mı? yada arkadaşlarınızda vs olabilir.
Ben biraz araştirmiştim nette okuduğum yazilarda dogolar bekci köpeği olarak kullanılınca içeri girmeye calişan hırsız vs yi sokmamak yerine direk av olarak görüp öldürme amaclı bakıyormus saklanıp hamle yapiyormus ne kadar dogru yada şehir efsanesi bilemem :) Birde kalça çıkığı ve sağırlık en yaygın hastalıklarındanmış
en sevdiğim ırklardan biridir, bende istiyorum yılllardır ama uygun yerim yok malesef.
İzmir'de Enis isminde bir bey var, Urlada oturuyordu sanırım. şampiyonların soyundan çok güzel Dogoları var, çokta bilgili biri kendisi...
yurtdışında güzel eşleşmeler olduğunda getiriyor Türkiyeye diye biliyorum.
havhav.com'da enji nickiyle yazıyor, bende bir telefon numarası var ama halaa onumu kullanıyor bilmiyorum. pm attım