olm buna çok güldüm yaa
Printable View
bende biraktim 2 ay felan oluyo , alkolde yok . kilo almaya basladim ama camis gibi oldum . bu nasi hayat
aslında bu konuyla ilgili iki güzel örnek var.....ilki alışveriş merkezleri....herkez öldük bittik kimse gitmez oralara dedi....mağazası olan arkadaşlarla konuşuyoruz....hiç bir azalma yok...herkez paşa paşa çıkıp sigarasını içip tekrar geliyor.....bir ikinci uygulamada bazı küçük köylerde pilot bir uygulama yaptılar...kahvehanelerde yasakladılar....dedikki eyvah artık kimse kahveye gelip oturmaz....köy yeri insanların tek sosyal aktivitesi kahveye gidip oyun oynamak sigara çay içmek....ama hiç sanıldığı gibi olmadı...kahveler hala dolu....hala insanlar girip kağıtlarını oynayıp çaylarını içiyorlar....sigara molası verip çıkıp dışarda sigaralarını içip tekrar dönüyorlar oyun masalarına....ve kimsede şikayetçi değil...aksine eskiden sigara içmeyen insanlar evlerinde otururken şimdilerde onlarında iştirakleriyle kahvehaneler daha bir kalabalık.....yıllarca aktif tiryaki olarak yaşamış biriyim....çevremdeki insanlara nasıl bir işkence çektirdiğimi malesef sigarayı bıraktıktan sonra farkettim....sonuna kadar destekliyorum....insanların evlerinde başlamak lazım sigaradan arındırmaya...yazık çocuklarımıza :(
barlar-pavyonlar avm'lere benzemez.. orda patronundan garsonuna konsomatrisinden müşterisine kadar herkes sigara içiyor :)
6 ay oldu bırakalı Yaşasın dumansız hava sahası.:) ben bıraktım bırakalı şirkette kendi yazahanemde çok iyi müşterime bile içirtmemeye çalışıyorum.Gel gelelim bar a pavyona Gitmeyi çok isteyen yinede gidecek paşa paşa dışarda içecek sigarasını,madem sigara içilmiyo ben gitmem diyenlerde gitmicek :) kanun bu öyle veya böyle herkes uymak zorunda.Hayırlısı Olsun ! :D
havalimanındayım içerisinden çok dışarısı kalabalık, uçaklar dumandan iniş yapamıyor :)
sanki yedigimiz yiyecekler çok temiz kanserojen maddesi içermiyor, iş sigara dumanına kaldı.
bir market var bizim evin yakınlarında, sabahları evden erken çıkıyorum, geçerken hep dikkatimi çekiyor ekmek arabası kasayla ekmegi marketin kapısına bırakmış, market kapalı, kasanın etrafında mahallenin kadrolu kedi köpekleri çirit atıyor, ama markette dumansız hava sahası var sanırsam ölmeyiz:)
dumansız hava sahası :)
BOşuna yaygara kopartılıyor. Nasıl olsa tam uygulanamayacak. Haa tutki uygulandı herkes paşa paşa uyacak
Tiryaki değilim mutluyum... :) Ara sıra içiyorum o da arkadaş hatrına... onlarıda toplasam 1 paket etmez senede...