fecebook'um yok ama okuduklarımdan anladığım bi magazin haberi.
polise bak, tv yi görünce kuzu olmuş. geçen haftalarda kütükle insanlara dalan eğitimsiz cahil polis, kameralar önünde kalkışa izin veriyor. peehhh Canım Türkiyem..
Printable View
fecebook'um yok ama okuduklarımdan anladığım bi magazin haberi.
polise bak, tv yi görünce kuzu olmuş. geçen haftalarda kütükle insanlara dalan eğitimsiz cahil polis, kameralar önünde kalkışa izin veriyor. peehhh Canım Türkiyem..
e30 yabancı degil akrobatik hareketler muhahhhhhh
s virajına gelmeden ve s virajı çıkışını düz yapsınlar yerlerede kedi gözlerini döşesinler toplanıp döndürücek yer kalıyormu. o çevrede çay bahçeside yok düzdün koyun 3-5 tane aileler gençler gelsin böyler şeylerde olmaz.
son model arabalara bak en düşüğü 10 yaşında nerdeyse e30 u saymıyorum bile :D
kırmızı m3 olmadı gerek o eski görüntü diye hatırlıyorum insanları eziyor diye haber yapılmıştı önceden
harbiden haa sol tarafta polis var yanda pug lar kalkıo hahaha :D :D :D :D
arkadasımdan gelırken az once ordan gectım 2 tane motorıze 2 tane de ekıp vardı ne araba nede ınsan yoktu s'te :)
Bu akşam bakın bide =))
kırmızı civic 1.4 ies yaaaa :D benim pc de vardı fotoları ama fena yanlıomuş :D 106 larda polislerin hakkını verdi :D sene 2004 2005 belkide daha erken adamlar 98 model arabalara e30 da var içinde son model arabalarıyla diyo :D hiç işi bilmiyo bunlar yaaa :D
Ben dun aksam maç cıkısı arkadası idealtepe ye bırakmak icin gectim s ten dogru acaip polis vardı yine wonderland in ordaki kopru altına gelmedende yunuslar cevirme yapıyordu.
ne zamanın haberi kim bilir bi pazar günü düğünden dönüyordum orda 5 tane transit bi tane navara polis amcalar copları çıkarmış duruyorlardı.
sonmedelmi 1990 dan yukarı araba yok :) son model bi taksi varbekleyen ondan bahsediyor sanırım