muhoha :)
+150000
bugun aradılar aracımın km sini düzeltmişler allah razı olsun :)
ama nebir özür ne başka birşey ? kendılerını hangı mertebede goruyorlarsa ?
Printable View
Bu servisleri duyduktan sonra gelde sıfır araba al, nasıl insan güvenirde bu servislere garantisi bozulmasın diye gider. Okudukça insanın sinirleri bozuluyor.
Çıldırtır bunlar adamı.
Bende yetkili bayide çalışıyorum ancak bizde çok büyük iş hacmi ve belirli başarı anketleri usulune göre belirli primler aldığımız için bilinçsiz personel bizim firmanın yolundan geçemiyor bu nedenle şirket yönetimimi seviyorum bilgi konusunda çok sert ve etkililer
bende dışarıdan sorulduğunda tanımadığım kimseye bilgi vermiyorum.araç ruhsatıyla birlikte bana gelmediği sürecek bilgi aktarımı yapmıyorum. ama bilgi gerektiğindede yakımın olanlara tabiki böyle radyotör değişimlerini falan büyük kaza (!) gibi söylemedne usturubuyla söylüyoruz
ahaha servisler güzeldir :D
Mercedes Yetkili Servisi
ENR Pompası sesli çalışıyor dedim (kulakları eskimiş deiştirdik düzeldi :D hazır inmişken motor bi güzel temizlenip yeniden yağlandı)
dedi senin kompresörün arızalanmış yakında tamamen iş görmez hale gelir :) haha 40.000km oldu hala aynı kompresörü kullanıyoruz en son megane çekimlerinde de aracı zırt pırt kaldırıp indirdim herkes canlı şahit vallahi saat gibi çalışıyor :D
Şanzıman arızası bizde yaşadık
180.000km civarlarında servis gayet normal falan dedi :D 10.000 ytl gibi bir masraf çıkarttılar o bu değişecek falan özel bir serviste ki gittiğimiz servis yetkili servisin tüm eski çalışanları (küstürülüp işi bırakanlar :D) 6.000tl civarına orjinal parçalarla yapıldı.
Geçende de turbonun çıkışındaki hortum yarılmış onu değiştiricez koskoca yetkili serviste ufacık hortum yok satış fiyatı 68tl neden yok dedik alt tarafı bir hortum toptan getirip parçacılara ve özel servislere veriyoruz vitolar genelde onlara gidiyor dediler bizde özel servise gittik tekrar :D
Sanayi FTW!! :D
İçimden geçenleri yazamıyorum .
motor meslekten çıkar herkez usta olursa böle olur :D
Gecmiş olsun ... bütün bunlar olurken nasıl bi yüzsüzlükltür o cevapları veriyosun yaptıysan bozulmaz ... Neyse tekrar gecmiş olsun allah iyi ustaların eline düşürsün...
arkadaşa seat leon alıcaz tanınmış bir firmanın 2.el satışında araç. arabayı görmüş beğenmiş test turuna çıkmış filan ama anlamaz bu işlerden gidelim dedi gittik araba yok antalyada ki bayiye yollamışlar yalnız expertiz raporu var dediler baktık sadece kaput değişmiş o da dediler ki üstüne bişi düşmüş inatla sıkıştırdım bakın emin misiniz kaput değişti mi değiştiyse far filan kırılmıştır yok sadece kaputun üstüne bişey düşmüş. araç bu firmanın ismine güvenerek ve ark leon takıntısı üzerine alındı. daha sonra araba aynı servisin antalya şubesinde bakıma giriyo önden kazalı motora kadar girmiş tabi haklı olarak itiraz ettik aracı alın diye adamın sölediği expertiz kağıdında imzamız yoktu
harbiden yuhhh yani yaaa bunlar yüzünden insan aracını servise de götürmek istemiyor...
Kingpin usta ne maceralar yaşamışın bee roman gibi :D:D patlatmadık motor kalmamış
hondanın gözünü yiyim.crv,vtec2 simdide fd2 civic,hicbirinde bir problem olmadı.
Bi sansli benmiyim yaw:D hic sorun yaasamadim hicbi servisimle:D