ben zaten 70-80 giderim eskisehir yolunda.50 ile gidersem beni doverler.bole bile millet tepki veriyo.sellektor,terse ters bakmalar vs.
Printable View
ben zaten 70-80 giderim eskisehir yolunda.50 ile gidersem beni doverler.bole bile millet tepki veriyo.sellektor,terse ters bakmalar vs.
o yolda max hız sınırı 50 mi o zaman ben orta şeritten 30 la gidersem arkamdan gelen belediye otobüsü bana çarptığında benim nası bir yol izlemem gerekicek oraya 5 tane polis koysunlar sırayla ne geçerse plakasını yazsın böle bi saçmalık olamaz bu resmen haraca bağlamadır o zaman bu devlet bizden haraç kesiyo! yalnız şöle bir durum var 100le sol şeritten giderken aynı yolda siyah passat tbmm plakalı bana selektör yaptı sivrihisardan ankaraya gelirkende yine tbmm li plakalı bir araç 140 -150km ile seyrediyodu bu nası olacak peki
50 biraz saçma olmuş... şehir içinde bile hız sınırı 70 iken :) bu yolda 80 90 olmalı :)
Biz zaten ekonomi yapmak icin mecbur o hızlarda gidiyoruz.. :D
sıradan herkese yazsınlar o zaman 50 ile giden görmüyorum ben...
belediyenin otobüsleri bile 70 80 gidiyor min.
boyle sacmalıkmı olur ya yıne eve ceza yagacak sanırım :D
50 diyor ya yok 30 la gidelim anasını satim iyice abarttılar adı üstünde eskişehir yolu 70 yazsalar içim yanmayacak mertcan ın dediği gibi herkes 50 ile gitse ankara da isyan çıkar
bu arada arkadaslar ögle saatlerinde hacettepe köprüsünün altında gölge de radar oluyor aklınızda olsun
polis arablarıda iyice azıttı geçen gece yozgat bulvarına çıkmıştık öyle takılıyoruz bi baktım tam sağa yanaşmış polis 20 30 gidiyo ışıklar felan yok dedim noooluyoz sonra dank etti jeton amcalar geçeni çekiyolar eve teslim yozgat bulvarıda fena artık haberiniz olsun.
geçen hafta pazar günü Ümitköy köprüsüne gelmeden çevirme yapıyorlardı vallahi cayır cayır yazıyorlardı :)
2 yıldır başkent üni. ye gidip geliyorum gayet süratli hızlarda kısmet demekki bir kere çevirmeyede girmedim ceza da gelmedi :D
Öffff şu anda şok oldum yaklaşık 3-4 saat önce ankaradaydım. O yolda tabelayı gördüm( yeni koyuduğunu bilmiyordum) Orada ne bir ekip otosu gördüm ne de bir çevirme.
Fakat:
Polatlı-Ankara arasında radara girdim. (100 sınır) 180 civarında radarla göz göze geldim. 2 dak sonra köprü altında çevirme vardı. Yavaşladım 120 civarına, duran bir çok araç vardı ve memur telsizle konuşuyordu. Hiç arkasını bile dönemedi o arada bende geçtim zaten. Herhalde anonsdan önce çevirme noktasına vardım die düşündüm.
Şimdi o ceza eve mi gelecek?
50 ile o yolda gidilir mi ya allah aşkına? mantıklı bir hız sınırı koysalar eyvallah...
cuma gunu izmir donusu bu tabelayi bende gordum ama cok gecdi artik yavaslamak icin birde muhtelif yerlerde hiz siniri delenleri fotograflayan kameralar kuruldu ankarada catur cutur cekiyor resimleri ceza ile postaliyorlar haberiniz olsun. eskisehir yolunda olan kazalarin ve yarislarin onune gecebilmek adina emniyetin aldigi bir tedbirmis bu arada 50 km hiz sinirlamasi.
az önce geçtim oradan, çayyolu - kızılay oradanda eryaman yaptım
radar tabelasinin önünden geçerken hızım 120 falandi :D :D
önde plakam yok fotom yakışıklı çıkmıştır :)
milli kütüphanenin az ilerisinde çevirme vardı, bahçeli tarafına gelen yönde.
Tek amaç para toplamak.,
Bütçe açığı aşırı derece büyüdüğünden artık bu yola başvuruyorlar.,
O Kadar vergide yetmedi,, Bol bol araba çekiyorlar birde bu aralar.
Devlet baba neden o zaman 300 ile giden araçları tahsis ediyor yalamalarına ?
50 km hız yapan araçlara binsin eskişehirdeki Büyüklerimiz ...
Bu nasıl bir sihniyettir 50 km hızı bizim çocuk bile bisikletle yapıyor.
Vay sizin ...
anlaşıldı plakalara kamerada gizleyen film şart oldu
kamerada gizleyen film mi :S