2 Haftadır 3.0 kullanıyorum bagzı eksikler tamamlanınca 3g daha iyi hale geldi, blackberry henüz 4-4 lük bi cihaz sunmadı henüz.
2 Haftadır 3.0 kullanıyorum bagzı eksikler tamamlanınca 3g daha iyi hale geldi, blackberry henüz 4-4 lük bi cihaz sunmadı henüz.
turkce var. os 3,0 jailbreak yapildi mi? yapildiysa indirelim![]()
3g yeni versyonu yayınlandı mms var
mms gondermek ıcın degıl sanılan aksıne size gonderile mms i okuyamıyor olmanız mantar bir durum tabıkı mail atmak varken mms saçma olaya k.. dan bakmamak lazım![]()
bb bold olsa alırdı ama strom ıgrenc bı telefon..
JLR Warranty Specialist
CMAS *** Scuba & Free Diver
bende bu aralar alicam bi telde, ne istedigime karar veremedim..
wifi zart zurt olsun yeter diyorum e66 alasım geliyor
iphone yaaa var mi diyorum iphone'a dönüyorum..
mediamarktta gezerken blackberryde iyi diyorum.. acaip kararsızım??
00' Civic 1.6IES
wifi olsun diyorsan muhtemelen hızlı internet isteyeceksin.
BB arkadaşımda var aynı sayfayı aynı anda wifi + EDGE (turkcell) ile de denedik iphone yaklaşık x2 önce açıyor sayfaları.
Nokia'da önceden kullanıyordum bence teknolojisini epey geliştirmesi lazım.
Sonuç: Iphone...![]()
bende telefon değiştircem öyle bakıyorum iphone çok hoşuma gitmeye başladı arkadaşta var ama ingilizceydi o 16 gb di galiba..
peki iphonenin kulaklık sesi nasıl ? tek 1 büyük çıkış var ama karşıdakinin sesi net geliyormu ?
Ingilizce olması update etmemsinden kaynaklanıyordur.
İlk çıktığında TR destedği yoktu. 1 ay kadar ingilizce olarak kullandım bende, ama epeydir TR desteği var artık.
Ses netliği konusunda, ipod ile aynı çıkışı var. Muzik dinlemek istersen yeterince tatmin eder.
Konuşma sırasında ses için soruyorsanda, en yüksek seviyey getirirsen neredeyse handsfree kadar ses veriyor. Yani ses konusunda bir şüpheniz olmasın. Sadece yaklaşık 5-6 gün kullanımına alışmak çok zor. O evreyi atlattıktan sonra vazgeçemezsiniz.
Sesi dışarı verip müzik dinleme konsunda sessiz bir ortamda gayet net duyarsınız, ama sesli bir ortamda pek tatmin etmiyor. Zaten telefn. olarak satıyorlar. Yani müzik seti gibi kullanmak istersenizde aksesuarları mevcut, onlarda gayet tatmin edici.
![]()
kulaklik cikisi icin soyle bi olay var amerikadan gelmis bi iphone ya da ipod aliyosaniz cidden rahatsiz edicek kadar yuksek ses cikisi var. avrupa pazarina verdikleri iphone ve ipodlar daha kisik geliyor daha saglikli![]()
Aparat yafa kablo baglayip aracinizdada kullanabilirsini. Gayette gusel oluyo cd veya mp3 cdlerine gerek kalmadan. Cidden cok cok kullanisli bir telefon.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Blackberry almak akıl mantık işi değil vadafon blackberry ile anlaşmış internet paketi satmak için bb storma wifi özelliği koymamış yazık i phone almak daha mantıklı.
bb kişisel kullanım için değil ki?
Şirketten eline kitleyip sürekli mail gelen lanet bir cihaz. Biri elma biri armut.
I-phone veren şirken görmedim ben.
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)