Arkadaşlar slm
aracımı almadan once doğuş otoda baktırmıstım bana oncekı sahıbının onden kaza yaptıgını tamponun ve fanın değiştiğini söylediler bende bunu bılerek aldım " benım ıcın bir sakıncası yok"
aracım şu an satılık arayan olunca doğuş otoda kaydı var dıyorum , gecenlerde bir bey aradı israrla aracın km si orjınalmi dedi bende evet dedim 65.000 de fakat cok ısrarcıydı buyuk kazası varmı dedı hayır öntampon değişmiş dedim fakat inanmadı bende bir anlam veremdım
dedim ben bi arıyım bakım nedıyorlar aradım böyle böyle bi araç begendım plakası versem bana geçmişini söylermisiniz dedim başta bir mırın kırın oldu sonra anlatmaya başladı
önden cok buyuk bir kazası var aracın dedi ablamız ??
neler değişmiş dedim bende air bagler fılan acılmıs heralde on cama kadar girmiş sanırım
hayır dedi tampon ve fan değişmiş
e buyuk kazası var demıstınız ?
evet dedi ablamız
sonra dedim araç kaç binde
araç dedi 104.000 km de ????
en son nezman gelmıs dedim
gecen ayın 10 nunda 104.000 de motor korumasına gelmıs dedı
tamam diyip kapattım
erel otoyu aradım dedım böyle böyle arakadasım aracım 65.000 de gecen hafta size motor korumasına geldım ama kayıtlarda 104.000 nasıl oluyro bu
aa dedıler HATA OLMUŞ nasıl hata olmuş mantıken bundan 6 ay once de sıze gelmıstım arac 60.000 deydı ? taksımı bu 104.000 yapım bukadar kısa zamanda ozur dılerız duzeltırız dedıler gerekıyorsa bende getırım aracı sızbırdah bakın dedım bakalım duzeltıcekelr ınsallah
benım benzıncıden cıkarken sıfırladıgım alttakı ufak km yı gidip aracın km sı dıye yazmışlar
bundan bır oncekı gıdısımdede oda ayrıbır hıkaye onuda yazım
araç parktan yada boş vitesden d ye alınca bir sarsılma oluyor yanı gitmek istiyor araç bir one atılma oluyor
erel otoya goturdum aracı test eden süper ekip lideri ustamız arkdasımız bir sorun yok dedi sonra beraber cıktık teste gösterdim problemi HAAAA dedi sağolsun
yaklaşım 360 ytl gibi bir geçirilmeden sonra baş teknısyen teşrif etti dedi şanzıman yağ pompasında bir sorun var değiştirelim 3500 ytl ? dedim araç 60 000 de ??? neden olmuş bi cevap alamadık
neyse sorun olurmu dedim bu şekılde yanı bu problem ilerlermi
HAYIR HAYIR BİR İLERLEME OLMAZ SAĞDECE KONFOR ACISINDAN SİZİN İÇİN SORUN OLUR dendı
sabah 9 dan akşam ustune kadar orasını değiştir burasını değştir saçma sapan bir suru parca değiştirip bana faturayı kıtledıler sonuç sıfır
ha bide dedim şanzıman acılıcak edıcek sonra toplanıcak gene aynı sorun olmasın emın mısınız problemın bundan kaynaklandıgına ?
olabilir tabi dedi yuhh dedim