+1 benım pederde ıshal oluğunda aşırı su kaybından vücud dengesizleşmişti Hatta gözümün önunde bayılınca baya bi tırsmıştım. Neyseki bişe olmadı. Merak etme durumu düzelir senin babanında. Geçmiş olsun tekrardan
Printable View
ılgınız ıcın tesekkurler arkadaşlar.şuan babam dıalıze gırmeye basladı ama cok bıtkın durumda sebebıde hem dıalızden hemde hala ıshal vede kusmayı durduramadılar.adam erıdı 2-3 gunde.gecelerı yıne yanında kalıyorum gunduz uyuyup.suan ıdrar dada gelsme yok fazla gelmıyo.hala bulamadılar neden ıshal vede kusmanın devam ettıgını.onu cozerseler herhalde duzelır .yoksa ınsallah kronık yetmezlıge gırmez gırerse artık bobrek bulmaya calısızcaz basta kendımızınkıler olmak uzere. aklıma bıseyler takılırsa yıne buradan sorarım herhalde sızlere şimdilik teşekkurler.
geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
geçmiş olsun Allah acil şifa versin
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
amin sagolun arkadaşlar.
Geçmiş olsun Allah acil şifa versin abi
Gecmiş olsun allah acil şifalar versin... :(
Selam öncelikle çok geçmiş olsun..bizim hanımın babası dializ hastası idi onun bilgilierini aktarıyorum..
Üre ve kreatinin düştüğü takdirde mide bulantısı ve kusma kesilir.Kreatinin düşmesi için kaslarının harekte etmesi lazım,yürüyüş yapması gerekli,yürüyecek dermanı yoksa yattığı yerden elleri kollarını hareket ettirebilir.
İdrar kana karıştığı için midesi bulanıyodur.Dializ kandaki idrarı temizleyecektir.Mümkünse kavun,muz,portakal,ıspanak kesinlikle yemesin ! Zaten zor besleniyodur.İdrara çıkamadığı için sulu gıdaları az yemesi gerekiyor..Tekrar geçmiş olsun..
teşekkurler arkadaşlar Allah razı olsun. yanlız bu sıvı yememe olayına doktorlar tam tersını soledıler.sıvı yemesı gerekır dıye.
Fazla sıvı alırsa idrar yapma şansı olmadığından sıvıyı atmakta zorlanır.Hastalığın seyrine göre doktorun tavsiyesine uymak iyidir.
bobrek icin her zaman sivi onemli arkadaslar su icmeli surekli pm de attim insallah aydinlatici olur
Zübeyircim çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim .
teşekkurler yıne arkadaşlar sagolun. pm de bakıyorum
acil sifalar dilerim cok gecmis olsun,
saglik ve insan vucudu gercekten kisiye ozel bi durum baskalarinin yasadiklari vs. gercekten senin icin isin icinden cikilmaz duruma getiricektir,doktorunuzla birebir konusursaniz en guzeli olur
geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
sagolun arkadaşlar tesekkurler.
kreatın degerı bugun ıtıbarı ıle 3.5 lara dustu normal degerıne gledıgınde herhalde taburcu ederler.çok sukur normale dönmeye başladı yakında eskısı gıbı olur inşallah.adam gitti geldi resmen
çok geçmiş olsun
acil şifalar dilerim...
sagolasın tesekkur ederım