sizce bi aracı turbo yapmak mı daha mantıklı yoksa yapılı olanları sonra uygun fiyata almak mı??
misal turbo civic .
![]()
sizce bi aracı turbo yapmak mı daha mantıklı yoksa yapılı olanları sonra uygun fiyata almak mı??
misal turbo civic .
![]()
Bu tamamen kişinin kendi zevkine kalmış.Zaman ayırabilecek olsam kendim yapmayı tercih ederim.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Al istedigin aracı anlaş profesyonel bir garaj ile anahtar teslim alırsın aracını .
forum sponsoru miniks yapıyordur hrld boyel uygulamalar benim bol vaktim ve yolacak saçım var diyorsan kendin yap![]()
bazen duyuyorum arabayı aldıktan sonra 15-20 bin doları gözden çıkar diyolar hem araba hem parçalar 40 bin tl ye denk gelıyo nerdeyse.. ama arasıra görüyorum 28 bine 30 bine turbo civicler satılıyor..
Bence işin zevki kendin yapmak ve bilmek .
Ben olsam civatasına kadar kendim yapardım..
Piyasaya baktığımızda hard tune araçlar genelde yapan emek veren sahiplerinin isimleriyle anılırlar. Kısacası para verip aldığınız zaman herhangi bir forumda ve araç topluluğunda aldığınız otomobilin hep eski sahibiyle ilgili sözleri duyarsınız.
Sizi bilmem ama bu bana kız arkadaşımın eski sevgilisini duymak kadar sinir bozucu gelir heralde![]()
kendin yapmak zamanın ve paran varsa daha keyifli ama aracına bağlı sti istiyorsan turbosuzu yok mesela![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Ben her zaman orjinalciydim...
Fabrikasyon turboyu tercih ederdim.
Sonradan yapılan turboyu parçaların kalitesi ve yapacak kişinin işinin
uzmanı olması gerekir ki sorun yaşamayasın. Uzun vadeli düşünülerek yapılan
sonradan sağlıklı, sorunsuz turbo bir elin parmaklarını geçmez.
Gördüğüm, duyduğum, bildiğim sonradan yapılan turboların
sağlıklı olmadığı, sorunsuz binilemediği.
Tekrar ediyorum üzerine basa basa çünkü tepki gelebilir bu yazdıklarımdan sonra;
Kullanılacak parçaların kalitesi ve işçilik çok önemli sonradan yapılan turboda
Çok genel olarak yaklaştım, detaylara girmedim.
Mutlaka ve mutlaka sorunsuz, sağlıklı sonradan turbolar vardır.
sonradan turbo yapıpta problem çıkmadan bindim diyen adam zaten yok bu işi giricek olan adamın bu problemleri aşılıcak olan ufak eğlenceli problemler gözüyle baklmalı ben 40 milyar harcadım problem çıkmaz diye bir şley yok bu işin eğlencesi problemi zaten ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
sonradan yapılan olmasına gerek yokki
bakınız stock 2007 2008 2009 sti lara
orjinal turbolu bir aracın masraf acmıyacagını kim garanti ediyor![]()
fabrıka çıkışı turbo tabıkıde cok daha mantıklı
Ben kendim yapardım, uğraşması ayrı bir zevkli. Şu an da çok deli bir projem olmamasına rağmen ufak tefek şeyler çok zevk veriyor. En azından iyi kafa dağıtıyor. Kısaca kendin yapmalısın diyorum![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
zaman+para +bilgi ve beceri geriye kalan o zevki yaşamaktır kendin yaptıgın bişeyden gurur duyman kadr güzel bir duygu olamaz![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Kendin yapmanın zevki tabi ki farklıdır ama, bilinen, kaliteli hazırlanmış bir araçda alınır. Maliyette bayağa düşer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)