zaten e46 m3'lerin neredeyse hepsi sandık motor taktırıyor yataklara gerek kalmıyor :)
Printable View
zaten e46 m3'lerin neredeyse hepsi sandık motor taktırıyor yataklara gerek kalmıyor :)
efet fakat europlus olmıyan araclar yıldan kaybedıyo km 100 bını secen ınsan sayısı cok az dıkkat etmek lazım :)
kötü olanda insanlar 60-70k km'yi sınır olarak seçtikçe 150k'den 60k'e düşüveriyo km'ler :)
Ne yazıkki E46 M3'lerin 80'binden sonra ciddi sıkıntıları başlıyor,smg arızaları bir yandan motor masrafları bir yandan.İnanılmaz pahalı parçaları,alınacaksa illa ya 2003 2004 50 bini geçmemiş düz vites,yada hiç yaklaşılmamalıdır,arkadaşın dediği gibi europlus garanti yoksa motora edilecek masraflar akla hayale sığmıcak rakamlar,sandık motor fiyatlarından bahsetmeye hiç gerek yok zaten.
yalnız bmw de hangi model olursa olsun düz vitesi satmak inanılmaz zor oluyor. işin bu yönüne de bakmak lzım
2001-2002 lerde olan yatak sorunu 2003-2004'lerde de devam ediyor mu?
e46 m3 lerde 4 çeşit kol cıkıyo benım soktuklerımde oyleydı en azından 2004 ve sonrasında kollar değişmiş yenilerde neyapıldı bilmiyorum
efet maselef m3 lerde yatak sarma sorunu var size bir kaç örnek veriyim yaşamış olduğum
ilk e46 m3 geldiğinde yatak vuruyordu soktuk motor içi çamur gibi dizel araç sanki simsiyah yag cıkdı sahıbıne sordugumda abi servis bakımı cok pahalı yagı falan dısarda degıstık ama bı sorun yokdu
ıkıncısı yetkılı servısde yapılmıs butun bakımları ama servısın koydugu yağ 25 bınlıkmıs adam 20 bınde degısıyomus aynı yatak sorunu bundada vardı ve bu aracında ıcı dızel gıbıydı
3 e46 ise 97 bındeydı motoru actıgımızde gozlerıme ınanamadım aracın egzantrıklerı bıle sılınmıs adam penzoılmı ne yag kullanıyomus galericilerin yaptıkları(bazılarının) harıc vanos arızalı adam galerıdekı aracın vanosu satıyo defransıyelde bosluk var degısıyolar buna benzer olaylar dan dolayı yetkılı servisde a-z ye ınceletım 60 bını gecmıyenı almak makuldur ;)
kısaca ornek vermek lazım
1 e46 ya basıtce fıyat lıstesı
takım conta erlıng 600 €
sekman takımı 450 €
yağ pompası 480 €
ana yatak kol yatak 460 €
yağ yag filitresi 250 €
devirdaim 570 €
2810 € +1500 € işcilik
= 4310€ yapıyorkı bunlar rın dısında neler neler cıkıyo sılındır saplama ve kol cıvatalarını vs.. ıvır zıvırı saymıyorum bile bukadar sokmusken onuda degıselım bunuda degıselım bır bakıyorsun 8-9 bın € gitmiş
yapsan ayrı bi dert yapmasan ayrı dert
cıkıyon dynoya 340 hp arac 280 lerde yada baska bı m3 gelıyo yanından vız dıye gecıyo :)
m3 ü almak çok kolay fakat binmek zor
2. linkte ki araç adana day dı ankaraya satıldı.
fakat biraz oynanmıs bir araç daha önce egzantirik fln takıldı yanılmıyosam kapakla falan da aynan dı.chip + borla egsoz falan vardı.
kısaca sı tavsiye etmem
ılk ılan da kı aracı Okay on numara hale getırdı. fıyatına gore dusunmeden alıcagınız bır arac.
M3 ile aynı performansı veren denk araçlar yok mu? Daha mantıklı olan?
renç bence sen arkadaşına söle vazgeçsin bu sevdadan :D
ben söyledim vazgeç bu sevdadan evo x gsr veya s2k alalım dedim ama anlamıyo :)
msn'de ugrasıyom hala m3 diyo ya bi e46 m3 bulunda benimle mutluayın arasında bastıralım da vazgeçsin ahahahah