ben g25imi sattım çok pişmanım ya
Printable View
ben g25imi sattım çok pişmanım ya
http://www.speedathome.com/
Speed At Home zaten uzun süredir var yerli üretim...
300-400 az mı :)
Biraz arastirin G25'i 2.elde 300-350 liraya 0 gibi bulabilirsiniz.. Ben oyle yaptim, guzel bir sey buldum aldim 350'ye, hic kullanilmamis gibiydi..
Dolarin arttigi zaman aldigim icin fiyat boyle oldu, urun 0 olarak dolar dusukken alinmis ve faturasindaki fiyati 370 YTL. :)
Playseats'in koltuklarini satmiyorlar mi? Yerli uretim olduguna dair bir ibare goremedim ben..
Ayrica fiyatlara bakinca en az 700 lirayi gozden cikarmak gerek, sonra bir de vitesi monte etmek icin aparat yaptirmak gerekiyor.. Su an satista olanlarla vites yeri yok..
g25 i aldıtktan sonra her skeılde yapılır bu.
fenaymışşş
bikaç sene önce çıkan x-wishes racing vardı
http://www.autohaber.com/images/haberlerici/wishes1.jpg
http://www.x-wishesracing.com
ben ilk çıktıpından beri takip ediyorum ama nedense bi türlü yakalıyamamışım indirimi :D
bi ara 550 liraydı 600 oldu şuan 700 lerde bile geziyo çok pahalı yaa en düşük 0 ını 500 e buldum oda online satış yapan sitelerden
ikinci el bak ozellikle gittigidiyor gibi sitelere sıfır ayarında çok düşüyor ozellikle bu kampanya doneminde alıpta kullanamayanlar satıyor :D
para tutacak sadece koltuk ve konsol..bu aparatı 40 x 40 veya 30 x 30 luk profilden pencere demiri yapan bir ustaya bile rahatca yaptırabilirsiniz..2 boy profil maliyeti 60 tl. gerisi işçilik ve seçeceğiniz boya.1 tüp sprey astar 12 tl. sprey crome boya 18 tl.koltuk ayarı ve pedalların yertleşim ayarları için, sanayi makinalarında kullanılan motor ayar kızaklarını bir iki değişiklikle kullanabilirsiniz.. (ort.45 tl)
bakıcaz artık şuan para yok ama düşünüyorum :)
Yahu neden herkes daha ucuza mal etmenin yollarina yogunlasti anlamadim.. Komple olarak dusunup adamlar boyle bir ise girismis hazir set sunuyorlar, kimse begenmemis gibi... :)
kimsenin beğenmediğinden değil , fiyat pahalı geldiğinden :)
Bence koltukta da titreşim olmalı, ralli oyunlarında esas keyfi veren o. Titreşim olmadıktan sonra gerisini yapmak dert değil diye düşünüyorum.
g25 dahıl degıl hemde.. cok para.....
ben g25 kullanıyorum yaklaşık 6 7 ay önce aldım 2. el olarak çok temiz hiç bi sıkıntısıda yoktu 375 tl'ye..Bu playseats olayına gelincede bi arkadaşım kendine yaptırdı gidip ölcülerini verdi.koltuğuda çıkma bi sparco buldu çok ucuza maletti.yani yapılmıycak bişey deil..
Merhaba şimdi bir şeyi belirtmek istiyorum.Ürünü yapmak iki demiri kıvırıp altına takmak kadar basit değil arkadaşlar.Bildiğiniz gibi direksiyon ciddi bir titreşime sahip.Ve herkezin vücut,bacak,kol ve boy ölçüsü farklı,hele işin içine vites girdiği zaman sistem düşünülenden zor tasarlanıyor.Ustaya falan yaptiralacak basit bir sistem değil bu.Üretici firma ürünü seri imalat durumuna getirmek için 3 aydır Arge yapmış ve hali hazırda yapmaya devam ediyor.Sistemin yere sağlam basması çok önemli,elle yapılan ürünlerin çoğunda mekanik sıkıntılar ortaya çıkıyor ve titreşim sebebiyle tatsız tutsuz bir şekilde oyun oynanıyor.Herşeyin başında koltuğun çok rahat olduğunu belirtmek isterim.Ürünü Bostancı Bağdat caddesi üzerindeki Planet Game de inceleme fırsatım oldu.Ve bir Türk olarak ürünle gurur duydum.Üründe ciddi ağır makina işçilikleri var.Bu ürün sanayide yaptiralacak basit bir ürün değil kesinlikle.