gezıp tozun eglenın evde ne duruyosunuz:)
Printable View
gezıp tozun eglenın evde ne duruyosunuz:)
hadi tez gelin bekliyoruz:D
Arkadaşlar muhakkak nereye düştüğümüzü bu başlık altında paylaşalım.
Umarım aynı yere düşen arkadaşlar olur aramızda..
9 u gecesi zaten internet başında olucağımızdan öğrenen direk yazar buraya ,,inşallah hayırlı haberler bekliyoruz herkesten ,,,,,aynı yere düşersek zaten sırf araba muhabetiyle bitiririz gibime geliyo o askerlilği :D ...........
gidenler hayırlı tezkereler gelenler az kaldı biraz sabır
belirtmek istediğim bi şey var gideceğiniz yerde ya devrecilik yada sıracılık sistemi olur yada 2side olmaz ama ne olursa olsun sisteme karışmayın müdehale etmeyin bu konuda çok sorun yaşadık
zaten KD için işler hemen hemen aynıdır
öğretmenler subay çocuklarına ders verir
mimarlar mühendisler bolbol araştırma cizim yapar
işletme-iktisatcılar kantinde para-çokomel eğrisi hakkında yorum yapar :)
karakollar güzeldir ama insan az olduğu için sıkıcı olarabilir kafanıza uygun adam bolmak zor olur
Kütük:Sakarya Meslek:Ekonomist benide yazin listeye :)
Alacakların listesini çoğu kişi oluşturmuş gibi. Bende baktım en kafama yatan liste bu oldu.
Burada yazanları alcam büyük ihtimalle :)
12 çift çorap,
12don
12atlet,
ayakkabı boyası,
küçük ayna,
kirli temiz torbası,
çamaşır filesi,
tırnak makası,
sabun kabı,
bepanten
pudra,
ayak kokusu ve mantar önleyici,
kulak tıkacı,
saat,
ıslak mendil,
traş sonrası için nemlendirici krem,
10tane tek bıçaklı banyo jilet,
sabun.
Eklendi ;)
ayakkabı boyası akserıyeden alırsın..ayna sokamazsın:)tras sonrası nemlendırıcı krem bunuda sokamazsın:)tabı gıtcegın yere gore:)jıletlerıde alma ıcerden alırsın icerıye elınden alırlar:)
buarada kastamonuya çıkan olursa haberım olsun:)
barutçu,bende bunları buldum,gereksiz ve abartı şeyler var tabi,elemek lazım.
01. 15 Adet Fanila
02. 15 Adet Pacalı Külot
03. 15 Çift Yazlık Uzun Bot Çorabı
04. 10 Çift Kısa Çorap
05. 10 Adet Slip Külot
06. 5 adet Army Haki Atlet
07. 1 Takım Banyo ve El havlusu
08. 1 Adet Kaliteli Boyun Askılı Cüzdan
09. 1 Adet Bot Kilidi
10. 1 Adet Çanta Kilidi
11. 1 Adet Dolap Kilidi
12. 1 Adet Traş Çantası
13. 1 Adet Kirli/Temiz Çamaşır Torbası
14. 1 Adet Cırt-Cırt
15. 1 Adet Paça Lastiği
16. 1 Adet Dikiş Seti
17. 1 Adet Bot Bağı
18. 1 Adet Ayak Pudrası
19. 1 Adet Bot Vatkası
20. 3 Adet Elbise Askısı
21. 3 Adet Elbise Poşeti
22. 1 Adet Elbise Fırçası
23. 1 Adet Army Bot Keçesi
24. 1 Adet Bot Boyası ve Fırçası
25. 1 Adet Banyo Terliği
26. 1 Adet Askerin Bilgi Defteri
27. 1 Adet Saat
28. 1 Adet Çanta
29. 1 Adet Çamaşır Filesi
30. 1 Adet Army Banyo Lifi
31. 1 Adet Sabunluk
32. 1 Adet Çatal İğne
gökan,peki bu listeden başka hangilerini girişte alabilirler?boşa götürmeyelim.
Allah hepinize hayırlı tezkereler nasip etsin arkadaşlar kısa donemler için ocak 17 gibi tezkere alırsınız...
imza 313 KD :D
hadı yarın acıklanıyor:)
listeden çorabı atleti çıkarın bence girişte baya vercekler ihtiyaç olduğundan kantinden alırsınız dılardan daha ucuza havlu terlik vercekler diş macunu diş fırçası vercekler
giderken protex antibakteriyel sabun mutlaka götürün (15ay boyunca ayaklarımda hiç bi sorun olmadı)
aciklanmasina 13saat kaldi yusuf yusuf, joseph joseph :)
her gece rüyamda farklı biyere gidiyorum bu gecede traş köpüğü alıyodum :D :D :D
çankırıya 72 kişi gelecekmiş 329.Ks.Dlerden :D
inşallah içinizden biri gelir de yerime haberci yaparım heheh yatarsınız paso :D
berk nası paso yatıyosun uzman habercisimisin :D
tanıdığım bütün haberciler komutanlarını kocası gibi görüyordu artık :p
bizim komutan değişti 1.5 ay falan oldu..yeni gelen komutan bölgeden geldi daha alayın düzenine alışamadı :D
telefonları falan muhabereden bağlatıyor, evrakları kısım amirleri kendi imzaya getiriyolar falan :D
ben bütün gün elimde kumanda haberci odasında TV izliyorum :D bi haberci daha var ara sıra dönüşümlü olarak koğuşa yatmaya falan gidiyoruz :D komutanın bizden haberi bile yok diyebilirim :D günde 2 kere çay isterse anca o zaman muhattap oluyoruz onu da pek istemiyor sağolsun :D
hahaha çok iyiymiş :D
gittiginiz sehirde inzibat askermisin diye sorarsa degilim demek lazimmis alip götürüyolarmis yoksa. sacmalik zaten teslim olmaya gelmisim illa 1-2saat erken alcaklar hehe :)
yanınıza çok şey almanıza gerek yok beyler. sadce atlet-çorap ve don'u fazla fazla alın, sık sık yıkama derdinden kurtulursunuz. VE EN ÖNEMLİSİ YANINIZA BOL BOL TELEFON KARTI ALIN ;)
Bu akşam 24:00' de açıklanacak diyorlar.
Daha önceki dönemlerdede öyle olmuş.
Açıkcası tırsmaya başladım. Umarım hepimiz için hayırlı bir yer çıkar.
kkk.tsk.mil.tr de aciklanicak. 00-30gibi aciklanir diyorlar...
http://pertem.kkk.tsk.mil.tr/yedeksu...ayNoArama.aspx
Bu sayfadan açıklanacak...
24'de muhtemelen kilitlenmiş olacak gene.
00:30 gibi yerlerimizi yavaş yavaş öğreniriz die tahmin ediyorum.
bi site kısa dönemler için dimi ?
uzun dönemler ögrenemıcekmi peki netten ? :)
yedeksubay siniflandirma sonucu linki o. yani kisada uzunda ordan ögrenicek.
anladım teşekkürler :)
yarın telekomdan aile kart alın konuştuğunuz ev telefonuna yazılsın orda uğraşmazsınız kartla falan
http://www.reklamarsivi.com/resimler/ttailekart.jpg
gittiğiniz yerde esnaf sizi yoluncak kaz olarak gördüğü böyle uygulamalar yapılıyor kandırılma ve kazıklanma olmaması için
birde boyuna asılan cüzdan yerine lastikli bele takılanlardan alırsanız daha kullanışlı olur aslında 2sinede gerek yok parana sahip çıkmasını bilmiyorsan 2side fayda etmez
kısa donemler genelde kogusta ve farklı durumlarda hep beraberdır ben zannetmıyorum kısa donemelr ıcınde hırsızlık olduguna bızde olmadı sahsen uzunlardan ayrı olucaksınız egıtımınız yemegınız merk etmeyın yanı:)
6 ay boyunca çarşılar haric nizamiyenın ıcınde toplasan 50 TL harcamadaım ( Sigara kullanmadığım için ) ayda 25 kagıtta maaş alıyoduk( maaş hariç :D ) o yuzden cok bi para almanıza gerek yok yanınıza :)
ben 550 ytl para biriktirip geldim :) karakoldan dışarı hiç çıkmadık, 162.50 ytl maaşımız vardı, er maaşı + g.doğu tazminatı + dış karakol tazminatı :) sadece ayda bir karton sigara alıyordum çoğu zaman fazla bile geliyordu, her ay 100 kaat atmıştım kenara ;)