Florya Greens te buldum gazete bayiilerinde daha yoktu daha okuyamadım sadece fotolara bakabildim güzel sayıya benziyo:icon_tup:
Printable View
Florya Greens te buldum gazete bayiilerinde daha yoktu daha okuyamadım sadece fotolara bakabildim güzel sayıya benziyo:icon_tup:
Dün gece fifty osmanla inceliyorduk dergiyi. güzel olmuş gerçekten bu sayı. Ankara estirmiş :)
yalnız dikkatimi çeken olumsuz nokta, posterlerin boyutları inanılmaz küçülmüş. Poster yarıya bölünmüş falan bir arabanın posteri a4 kağıt ebatında neredeyse..
rc araclar bolumunde aracim cikmis burdan tum yetkililere tesekkur ederim cok guzel sayi
Çok hoşuma gitti bu sayı,emeği geçen herkese teşekkürler..Tüm araçlarda çok iyi ve özenle yapılmış onların sahiplerinide kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah,VTI-EG-CLK-RS en çok beğendiklerim..Tek söyleceğim şey dergi isminin metalik renklerle yazılması çok daha kaliteli duruyor.:)
Dergiyi aldım okudum çok hoşuma gitti özellikle Özgür abinin EG ile Mertcan abinin EK.. Tebrik ederim:)
Çok güzel bir sayı olmuş ama vti turbonun giriş fotosu mükemmel olmuş. Yüksek çözünürlükte varsa reca edebilirmiyim.:D
Elinize sağlık.:)
Nissan 200SX in poster resmi gerçekten muazzam bugun yine baktım bir kaç kez kim çektiyse eline sağlık :)
Pardon ben şimdi gördüm Tünay. Son 4 senedir Tuning Türkiye satış rakamları olarak diğer dergilerden çok daha iyi. Bu beğenildiğini ve takip edildiğini gösteriyor. Son satışlar rakip dergi 3.400, Tuning Türkiye 6.800, Autohifi 5.700. Ayrıca içerik ve araç kalitesi olarak da fazlasıyla beğenilerini ileten mailler ve internet sitelerindeki yorumlar bulunuyor. En iyisi olduğumuzu dediğiniz gibi okuyucular sürekli söylüyorlar. Bunu Saner'in yazması da garipsenmemeli. Nihayetinde gecelerimizi, gündüzlerimizi veriyoruz ve en çok okunan otomobil dergilerinden biri olmamızla övünmek kadar güzel bir şey olmamalı. İşini iyi yapıyorsan ve takdir ediliyorsan mütevaziliği yeri geldiğinde bırakmak gerekir. :)
Bugun aldim zevkle inceledim tum gorseller harikaydi..:) Yazilari sonradan okudugum icin yorum yapamiyorum onlara ama fotolar cidden saglam, eline saglik emegin gecen herkesin..
Beğendiğine sevindim Mehmet. Fotoğrafları artık Sanerle ben birlikte çekiyoruz. Daha doğrusu ben fotoğraf makinesini elime aldığımdan beri Ahmet Sayılır, Anıl Çetindemir, Ahmet Sayılır ve Saner destek verdiler. Tek başıma yapabildiğim bir şey yok yani :) Ankara'da Ahmet, İzmir'de Soner ve Anıl çok yardımcı oldu. Diğerlerindeyse Sanerle birlikte koşturup durduk. Asıl mesleğim fotoğrafçılık değil ama yıllardır yabancı dergileri, siteleri inceleyerek artık hoşa gidebilecek açıların, photoshop müdahelelerinin neler olduğunu çözdüğümüzü düşünüyorum. Tabiki çok büyük katkısı olan Savaş Yılmaz'ı da belirtmek gerek. Şayet istersen Dragger'dan sonra sana da özel bir hatıra çekimi yapabilirim. ;)
hani bana hani bana :hehe:
Sen sus cezalısın :D Sıcağın altında ben çalışırken siz zevki sefa yapıyordunuz.
http://img229.imageshack.us/img229/9268/img0359l.jpg
Tamam tamam sana da özel bi çekim yapalım. Bitir de işlemleri ;)
kanka su fotoları alabilrimiyim senden:D
ya profilden çekmeyin beni ağa ekran beni kilolu gösteriyo :hehe: senin canın sağolsun onurum sanki biz hazır dedikte siz çekmediniz ahaha
Bana 2 gün müsade o halde. Biraz elleyim fotoğrafları. Sonra dvd olarak iletirim ;) Uyar mı :D
En son aracı arıza çıkardığı için kenarda bıraktım, ne hali varsa görsün, aklı başına gelsin demiştin. Halen bıraktığın yerde mi? :)
şunların içine şu sende kalan 2-3 resmide koysana kanka yanlız benimkilerle oynarken gökiyi geçiyomuşum gibi yap olurmu :hehe:
Neyse bu konuları başka zaman konuşuruz :) Haftaya mangal organizasyonu için bekliyoruz o halde.
bence sen konuyu bi temizlet kanka sonra modlar bize patliyi geiyk olmasın diye :hehe::hehe::hehe:
bu sayı güzel olmuş :)
s14.5 güzelmiş
2003 yılından bu yana istikrarla ilerleyen, okuyucularına her zaman en ıyısını sunmak ıcın çabalayan ve gerektiğinde gunlerce evinin yolunu unutan bır modıfıye dergısıyız. En eskı olmamız, okuyucular tarafından popüler secılmemız ve kanıtlanmış en yuksek satış adetlerı halıyle bu sıfatı bıze yüklemiş oluyor. Ayrıca okuyucular harıcınde dergımızın otomotıv fırmaları ve dıger dergı yonetıcılerı tarafından da sureklı takdır edılerek yüceltilmemiz doğal olarak bızı gururlandırıyor. Onur'un da dedıgı gıbı mutevazı olmak benım ve ekıbımın bır yaşam felsefesıdır. Ama bazı gerçekleri söylemek bızı asla küçük göstermez;)
Photoshopla mehmetin arabanın arkasına kapalıcarsıyı koycam haha :D
Beraber yaparız o gün cekim vs, hep beraber de takılmıs oluruz güzel olur ;)
Kapalı, açık tüm çarşılarda çekeriz hiç problem değil. Nasıl bir duygu olduğunu bilirim. İlerde çocuklarına anlatabileceğin güzel bir anın, gösterebileceğin güzel fotoğraflar olmalı. Ben otomobilim varken çok fazla çekmedim. Kafamı vuruyorum şimdi taşlara. Merak etme Mehmetcim. 1 tam günümü hem sana hem Yavuz'a ayıracağım. Beraber gidip posterini de bastırırız. :icon_tup: