beğenen tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz. :)
Bir sonraki sayıları hatta Eylül ayından itibaren yeni sezonu iple çekmeye başladık. Türkiye'nin en iyi modifiye dergisi sıfatıyla ve azimle doluyuz. Hepiniz çok sağolun
Printable View
beğenen tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz. :)
Bir sonraki sayıları hatta Eylül ayından itibaren yeni sezonu iple çekmeye başladık. Türkiye'nin en iyi modifiye dergisi sıfatıyla ve azimle doluyuz. Hepiniz çok sağolun
Ya bugün de gittim, D&R 'lara yine bulamadım :( Sorun bende mi :D
D&R henuz almamıs olabılır. Eskı sayıları almadıkları ıcın yenılerı vermemıslerdır. Acele almak ıstıyorsanız Migros, Kipa, Tansaş veya Carrefour'da bulabilirsiniz.
Sakarya'da NTye gittiğimde ben hemen buluyorum : )
Florya Greens te buldum gazete bayiilerinde daha yoktu daha okuyamadım sadece fotolara bakabildim güzel sayıya benziyo:icon_tup:
Dün gece fifty osmanla inceliyorduk dergiyi. güzel olmuş gerçekten bu sayı. Ankara estirmiş :)
yalnız dikkatimi çeken olumsuz nokta, posterlerin boyutları inanılmaz küçülmüş. Poster yarıya bölünmüş falan bir arabanın posteri a4 kağıt ebatında neredeyse..
rc araclar bolumunde aracim cikmis burdan tum yetkililere tesekkur ederim cok guzel sayi
Çok hoşuma gitti bu sayı,emeği geçen herkese teşekkürler..Tüm araçlarda çok iyi ve özenle yapılmış onların sahiplerinide kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah,VTI-EG-CLK-RS en çok beğendiklerim..Tek söyleceğim şey dergi isminin metalik renklerle yazılması çok daha kaliteli duruyor.:)
Dergiyi aldım okudum çok hoşuma gitti özellikle Özgür abinin EG ile Mertcan abinin EK.. Tebrik ederim:)
Çok güzel bir sayı olmuş ama vti turbonun giriş fotosu mükemmel olmuş. Yüksek çözünürlükte varsa reca edebilirmiyim.:D
Elinize sağlık.:)
Nissan 200SX in poster resmi gerçekten muazzam bugun yine baktım bir kaç kez kim çektiyse eline sağlık :)