suan habertürk ü izliyorum hastanaye kaldirildigini söylüyorlar.suan canli baglanti yapiliyor ne hastane yetkilelerinden ne de jackson ailesinden öldügüne dair bir haber olmadigini söylediler.sadece la times magazinin öldügünü bildiriliyor.
Printable View
suan habertürk ü izliyorum hastanaye kaldirildigini söylüyorlar.suan canli baglanti yapiliyor ne hastane yetkilelerinden ne de jackson ailesinden öldügüne dair bir haber olmadigini söylediler.sadece la times magazinin öldügünü bildiriliyor.
msn in sitesindede öldü diyor. başka bi foruma müslüman olduğu zaman konusunu açmıştım. Eğer ölmüşse Allah rahmet eylesin güzel şarkıları vardı
çok büyük kayıp,artık elimizdeki konser dvd leri ve albümleri ile kendisni anacağız çok büyük hayranıydım.söylüyecek kelime bulamıyorum.
http://img155.imageshack.us/img155/5...aeljackson.png
gerçekten gitti efsane.. onun gibisi gelmez
Hurriyet.comAlıntı:
Arkasında ‘Thriller’ gibi bir albümü, ‘Billie Jean’ gibi bir hit şarkısını, ‘Moonwalking’ dansını ve başta çocuk tacizi iddiaları olmak üzere bir dizi olumsuz iz de bırakan pop müziğinin efsanevi şarkıcısı Michael Jackson, hayata veda etti. Jackson, dün evinde koma halinde bulunduktan sonra kaldırıldığı UCLA hastanesinde tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.
Haberin devami: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/11946750.asp?gid=229
Allah Rahmet eylesin.efsaneler olmez
Yazık olmus, cok büyük bir sanatcıydı...
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin...
yanlışıyla doğrusuyla konuştuğumuz kişi Michael Jackson :( Siyah tenini beyaza çevirmek istemesi aslında sonunu hazırlayan en önemli nedenlerden biriydi. 50 yaş aslında yaşlı sayılmaz. Çocukluğumda en çok dinlediğim kişiydi. Yada popstar kelimesini onunla özdeşleştirdik. Yazık oldu gerçekten. :( başka Smooth Criminal, Thriller gelmez...3.73 GB'lik tüm arşivi bende var. Fanatiklerine DVD halinde verebilirim
allah rahmet eylesn, çok büyük sanatçıydı cidden.
:(
Allah rahmet eylesin
gece gece üzüldüm şimdi maykıla :(
MJ hiç bir zaman beyazlaşmaya çalışmamıştır kendisi Dünya nüfusnun %1inde görülen ve çoğunlukla koyu tenlilerde görülen,"vitiligo" hastasıdır,lütfen biraz araştırma yapmadan kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıltmyalım.pek çok estetik yaptırmıştır ama beyazlamasının sebebi vitiligo hastalığıdır.
BU KISIM ALINTI : Michael Jackson'da 1980'li yıllarda fiziksel değişiklikler görülür. Kahverengi olan teninin açılarak beyazlaşması gibi bazı değişiklikler olmuştur. Michael Jackson'da vitiligo hastalığı vardır. Bu hastalık Dünya üzerindeki zenciler arasında milyonda bir oranında görülmektedir. Bu hastalığa ilk yakalandığı dönemlerde beyaz lekelerin oluştuğu bölgeleri koyu renk makyajla kapatmıştır. Daha sonra hastalık sebebiyle vücudunun büyük bir kısmı beyazlayınca koyu bölgeleri de açık renk makyajla kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalığın teşhisi kendisine ilk olarak 1981 yılında konmuştur. Bu hastalık en çok yüzüne vurmuştur. Yüzü beyazlamış, burnunun üstünde bir leke oluşmuştur.
Şaşırmış durumdayım cidden, allah rahmet eylesin çok bomba eserleri vardı gerçekten...
nedense böyle dünya çapında sanatçılar insana hiç ölmeyecekmiş gibi geliyor hele ki yaşları genç olunca..
allah rahmet eylesin..
Dünyanın en çok bilinen iki kelimesi "Michael Jackson". Bir daha böyle ismin gelmesi zor, Allah rahmet eylesin.
Aksam saatlerinde tum kanallar flash haber olarak duyurdu...Ilk basta oldugunu kimse onaylamadi ancak yakin bir aile dostunun aciklamasi ile birlikte herkes sok oldu..Olum nedeni ise kalp krizi olarak aciklandi..Ancak diger bir neden ise yakin bir zamanda tekrar sahnelere donecegi icin formda kalmak icin kullandigi ilaclar oldugu soyleniyor...