Araclarinizda hangi marka lastik kullaniyorsunuz arkadaslar: Ayrica PIRELLI modellerinden memnunmusunuz![]()
Araclarinizda hangi marka lastik kullaniyorsunuz arkadaslar: Ayrica PIRELLI modellerinden memnunmusunuz![]()
7 Senedir michelin kullanıyorum çokda memnunum.Arabamın orjinal lastiği pirelli p3000 di 5 ay zor dayandım p3000 e O zamandan beri michelin var.Tabi pirellinin diğer modellerini kullanmadığım için kesin bişey söyleyemem..
toyo proxes fiyatına göre güzel bir lastik.
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
Potenza kullanıyorum 205-45-17 ebadında.Keşke p-zero nero alsaymışım diyorum.Bridgestone'lar aşırı sert ve performans olarak p-zero daha iyiydi.
kumho ku 31 gayet memlunum.özellikle hic bir sekilde balon yapmaması beni cezbediyor
Fuck The System !!!
marshall kullanıyorum ama herkese bir S03 lazım bnm tavsiyem bambaşka bir sürüşü war özellikle 15" orj vtec yantı kullananlar için arabayı çok iyi dolduruyor süper gozukuyor
potenza adrenalin aldım ama çabuk bitiyor 2.kez alışım ilk aldığım 15000 de kendini bıraktı ama 15000 de hep redline kullandım şimdi tekrar aldım 15000 e gelince değişecek heralde ama böyle yüksek performans lastikleri uzun ömürlü olmuyor.. kumhu ecsta mx kullanmak isterim ama 205 45 17 ebatı çıkarmıyor :S
birde michelin ve bristone haricinde başka performans lastiklerini türkiyede görmek isterim..
khumo mx sitesinde yazıo 205 40 17 üretimde var
az once konsutum telefonla
ben dusunuyorum önlere 2 tane Mx almayı.
http://www.kumholastik.com/detaygo.asp?lastikid=13
potenza g3 kullanmıştım , gayet iyi bir lastikti , simdiki aracımda fabrikasyon hankook var. Binek bir araca göre çok başarılı tutunuyor diyebilirim.
Kullanmak istediğim lastik falken azenis rt-615 ve potenza re070 ama TRde maalesef bulmak çok zor bunları..
bahar yaz aylarında michelin pilot excalto kullanyorum performansı inanılmaz ozellikle fren ve viraj kabiliyeti olarak ama sanırım çok limitlerde kullanınca omru pek uzun olmayacak gibi
şuan ise michelin alpine kullanıyorum mart başına kadar kullanırım buyuk ihtimalle kış performansı çok iyi yağmur,çamur,kar ayrıca gurultu seviyesi çok düşük diğer kış lastiklerine gore hiç rahatsızlık vermiyor kuru havalarda![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)