dergiyi aldım biraz önce, bence çok da kötü değil. Ancak baskı ve matbaa hatası çok fazla. yaklaşık 10 sayfam yapışık ve ayırırken yırtıldı :(
Printable View
dergiyi aldım biraz önce, bence çok da kötü değil. Ancak baskı ve matbaa hatası çok fazla. yaklaşık 10 sayfam yapışık ve ayırırken yırtıldı :(
TRTUNİNG den şaşmam ;)
Emeğinize sağlık
tolga kardeşimizin 407side güsel be:D
Bu sayı beni çok üzdü .
Dergide 307'nin Sahibiym Bu Hatalar Nasıl Düzeltilecek? Annem Babam Bile Benmle Resmen Dalga Geçtiler Daha Aracın Moturunun Ne Olduğunu Bilmiyolarmı benzinli aracım HDI olarak Yazılmış veya 207 değilde 307 olduğunu bilmiyolarmı gibi Ben Arabamla Resim Çekindim Arabamın Arkadan Kesilmiş ben tek konumuşum Mehmetlede Geçen Haftasonu Konuştuk Bu konuyu en az benim kadar sinirli ve tepkiliydi mehmetde bende böyle olacağnı bilsem hiç çıkarmazdım hayatım boyu saklıyacağım güzel bir anı olarak düşünüyordum fakat öyle değil olmadı,Atıl Abiye Saygımdan Sevgimden Dergi Hakkında Başka Yorum Yapmıcam Herşey ortada Zaten Atıl Abi ayrılmış olsa Bile Onun yaptığı çekimlere saygım var! Umarım herhangi bir dergi Çalışanı Ters Bir MEsaj Yazmaz bnde uzatmam Megane ile 307 çok yazık olduu çokkkk umarım bunun bir telafisi olur....
Hep Yapıyosun Deran Abi Zaten Saol:)
bende dün aldım dergiyi sabun köpüğü gibiydi valla ne yalan söliim. yapraklar ve baskı kalitesinde olsun yapılan imla hatalarında olsun her sayıda kalite dahada düşüyor. ha birde yaklaşık 10 sayfa yapışık çıktı. yakın zamanda düzelmesini temenni ederim, şurda topu topu sektörle ilgili 2 tane dergi var zaten
Çok talihsiz bi sayı olmuş , bu kadar olumsuz yorumdan anlaşılacagı üzere..
Bana göre,
Dergiden sorumlu kimse onun yapması gereken ; sayfası yırtık çıkan arkadasların , burdaki dergi ile ilgili kişiye özelden adreslerini atmaları ve o kişinin dergiyi ücretsiz olarak o kişilerin adreslerine kargolatmasıdır.
Otomobilleri dergide yer alan , fakat dergi yüzünden yapılan yanlışlar yuzunden dergiye çıkmasına üzülen arac sahiplerine , en azından bi şekilde bazı şeylerin telafi edilmesi gerekli bence.
yok bnce iyi demiş... atıl abi sadece yazısını yazdı bu sayıda o kadar.
9.sayfaya geldm ama içim karardı derginn yorumlarını burda okumadan önce kulağıma çok fazlada geldi zaten.. Allah sonunu hayır etsin trtuning'in bnm forumunda yazdığım aktif olduğum forum hayatına başladığım trtuninn nerde şimdiki trtuning nerde..
Atıl abim canım abim wardr bi bildiği herkezin kulağına gelmiş bşiler bana da olduğu gibi ama asıl sebebin o olduğuna da kimse inanmıyor işin abuk kısmı o..
okumadım dergiyi almadım bile Apo abi böyle bir sayı olmasına nasıl izin verdi ona şaşıyorumki Apo abi nerelerden çevirdi de düze çıkardı o dergiyi ben biliyorum..
Allah sonunuzu hayır etsin umarım bu dediklerimiz tekrarlanmaz..
Eleştiriyi oldukça hakeden bi sayı olmuş evet ama toparlanacağına eminim bu sayıda çok emek verilen çok uğraşılan arabalar vardı yazık olmuş umarım hepsinin bi telafisi olur...
ağustos sayısı aynı arabalar çkçak heralde daha iyi bi şekilde :) bu sayıyı düzeltip tekrar piyasaya sürücekler heralde bu gidişle..
Arabalarımız Rezil Oldu Resmenn İçime Sindiremiyorum