atıl ab inerde ?
Printable View
atıl ab inerde ?
ayrıldı dedilerde ondan sordum
Her 2 taraf içinde en hayırLısı oLur inşallah..
bu sayıyı pek beğenmedim açıkcası
bu sayıda bi başkalık olduğu her halinden belli.. yani bu zamana kadar kimin arabasını çektiysem teşekkür için aradı sonradan beni.. ama başar aramadı.. neden biliyorum tabi, adama orda yanla burda yanla dedik çektik gayet de güzel fotolardı ama bi tanesi bile yok.. yada arabanın yanındaki mor melek de etken olabilir. neyse hayırlısı olsun..
dostum eline saglık guzel cekmıssın ama dergi rezalet cektiğin resimlerin güzelliğini söyledim teşekkür ettim o kadar sana ama zorla karartmıslar bir yerde egzozun 2.si gozukmuyor o kadar karbon yaptık gorunmuyor spoiler cekılmemıs vs vs.. Derginin basım kaliteside rezil..
senden ricam çektiğimiz fotografları bu foruma koyarsan arabanında resimlerinde hakkı gelmiş olur....
en buyuk yanlısta ben arabanın yol tutus potansyeli dedim övdüm yazının başında aracın eksik bulduğu yol tutuşu yazılmış üstümüze gülen gülmüştür bmw nin yol tutuşu beğenmemiş diye... bir yerdede arka fonda pembe falan...
Yinede teşekkürler bir anı olarak saklıyorum dergiyi....
TrTuning yayın hayatına Atıl Atılgan'sız Devam edecektir.Gerekli açıklamayı Atıl Abi yapacaktır arkadaşlar.
Bu çıkan sayının yapım aşamasında sadece yazıları mevcuttur derginin bazı yerlerinde ancak daha önce olduğu gibi tasarım fotoğraf vb. görseller ve bu görsel seçimleri Atıl abi yapmamış yada bu konuda bir detaya karışmamıştır.
İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim kendisi gerekli açıklamayı yapıcaktır zaten .
ya ciddi anlamda tasarım olarak bu ay çok çok kötü umarım ağustosta herşey düzelmiş olur.
ya bu kadar da yazıp kötülemeyim diyorum ama bu dergiye bakınca aklıma 2004-2005 yıllarındaki dergiler geldi gerçi o dönemde bile fotolar ve açıklamalar daha derli topluydu bu ay çok aceleye gelmiş belli umarım toparlanır.
arabalar nekadar güzelse kapakta bi okdar kötü
Bence dergi calısanı arkadasların da fazla üstüne gitmeyelim.
Atıl abi ayrıldıgı icin görsellerde sorunlar yasandıgını ve bu tarz hatalar oldugunu düsünüyorum.
Bu bir gecis sürecidir mutlaka, umarım en kısa zamanda dergi toparlanır, bu sayı icin söylenebilecek birsey yok :)
Basar ve Alperin söyledigi hersey Mehmetin Megane icin de gecerli, olması gereken hicbir foto yer almamıs dergide yazık olmus.