cem ciğim mert iyi bir kareşimizdir içinde kötülük yoktur zaten olsa böle bir konu açmaz tek sıkıntısı aracının 97 model olmasını unutması 12 senin yaratmış olduğu yıpranma yapı ve kompresyon düşüklüğünü göz ardı etmesi ve eksiklerini tamamlamadan dynoya çıkmış olması aracı normal şartlarda sağlıklı halde 200-210ps çıkması lazımdı ben neden 166 çıktığını söledim fakat kendisine gülünç geldi internet üzerinde bu aracın sadece çiple 187hp olduğu yazılı ewet doğru sadece çiple 187ps olur fakat bu sonuç sıfır araç için geçerli kusursuz motor ekipmanları ve kusursuz kompresyonla fabrikadan çıkalı 12 sene olmuş bir arç için bunu beklemek yanlış hatada burdan kaynaklanıo evet çip yaptım 187 oldu egzost yaptım 200 oldu cooler yaptım 220 oldu dynoya çıktım 166 ee bu nasıl oldu işte böle oldu malesef sulhinin arabasıyla kalkması bile bir cesarettir taktir ediyorum fakat 350 deil 500ps civarıdır o araç ve yaklaşık 275 mt pistte yaklaşık 120 mt fark açmıştır normaldir subaruda a4 ün parası kadar masraf var a4 e de yapılsa belki sonuç deişebilir sonuçta bu iş imkan işi senle denemesi de son derece hüsranla sonuçlanır onun 166 çıktığı yerde sen 287 çıktın ağırlıklar ise aynı yine bilgi amaçlı içimde kötülük olmadan çamur atma düşüncesi olmadan istemeyerekte olsa yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak ara düzeltmek için yazdım umarım bana ters bir cevapla geri dönülmez durum bundan ibrettir saygılar...