User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Gen13 & dyno :)

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://videos.streetfire.net/video/2...d-3_648920.htm

Ben kimsenin arabasını kötülemem. Söylediğim şeyde çok basit. Bu araba ile denediğinde yağmur yağarken sarıp yanında yürümesini kıstas alıpta 350 beygirlik arabalarla yürüyorum diye inanırsan dyno sonucuna şaşırman doğal dedim. Hala daha ben kalktım sen yoktun diyorsun. Bak bu videoyu buldum bitane daha vardı o sararken yanında gittiğin onu koyki izleyenler anlasın konuya esprili şekilde yaklaşmadığımı..
    cem ciğim mert iyi bir kareşimizdir içinde kötülük yoktur zaten olsa böle bir konu açmaz tek sıkıntısı aracının 97 model olmasını unutması 12 senin yaratmış olduğu yıpranma yapı ve kompresyon düşüklüğünü göz ardı etmesi ve eksiklerini tamamlamadan dynoya çıkmış olması aracı normal şartlarda sağlıklı halde 200-210ps çıkması lazımdı ben neden 166 çıktığını söledim fakat kendisine gülünç geldi internet üzerinde bu aracın sadece çiple 187hp olduğu yazılı ewet doğru sadece çiple 187ps olur fakat bu sonuç sıfır araç için geçerli kusursuz motor ekipmanları ve kusursuz kompresyonla fabrikadan çıkalı 12 sene olmuş bir arç için bunu beklemek yanlış hatada burdan kaynaklanıo evet çip yaptım 187 oldu egzost yaptım 200 oldu cooler yaptım 220 oldu dynoya çıktım 166 ee bu nasıl oldu işte böle oldu malesef sulhinin arabasıyla kalkması bile bir cesarettir taktir ediyorum fakat 350 deil 500ps civarıdır o araç ve yaklaşık 275 mt pistte yaklaşık 120 mt fark açmıştır normaldir subaruda a4 ün parası kadar masraf var a4 e de yapılsa belki sonuç deişebilir sonuçta bu iş imkan işi senle denemesi de son derece hüsranla sonuçlanır onun 166 çıktığı yerde sen 287 çıktın ağırlıklar ise aynı yine bilgi amaçlı içimde kötülük olmadan çamur atma düşüncesi olmadan istemeyerekte olsa yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak ara düzeltmek için yazdım umarım bana ters bir cevapla geri dönülmez durum bundan ibrettir saygılar...
    ..::PASSATURBO1::..

neuspeed_mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jam da joker konuyu sulhinin arabasına çeken sensin sen ben herkes o arabanın zaten gücünü biliyor yanımda nos basmış basmamış umrumda değil geçmiş weya geçmemiş oda değil bu konu sadece we sadece dyno konusu 350hp araçlarla yürüyorum ewet geçiorum weya geçmiorum 1 boy weya 2 boy herşeyi kenara alalım sen niçin bu konuya tepki gösteriyorsun? senle bir alıp weremediğim yok kimse ile yoq olmazda ben saygımdan ödün wermem... madem dynoda 280hp çıkartan bir aracın war körfezde bi gün kalkalım görelim... sadece tek isteğim niçin bana karşı adaletsizlik yapıldı ben bunu öğrenmek istiyorum sende bende herkesde 166hp olmadığı biliyor... 166hp konusu sadece bir paylaşımdı sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu...bu konu yüzündende kırıcı olmayada gerek yok... mustafa anlıyorum seni ama 166hp konusunda kendimi biraz haksızlığa uğramış buluyorum tepkim bundandır... arkadaşlar bu konu sizi gerginliğe soktuysada konu kapansın... tek isteğim niçin böyle oldu başkalarının araçlarındada bu tip benzer olaylar oldumu?

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı neuspeed_mert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kendimi kanıtlamaya gerek duymuyor kanısındayım eşdeğer güçlere sahip 1.8t quattro aracı olan warsa deneyebilirim ozmn herşey ortaya çıkar... Mustafa senin yardımına ihtiyacım yok sen hayallerle yaşa hayallerine inan insanları kışkırt... eray abi haklısın orjinal k04 kullanmam gerekir ama bu turbo ile çok uğraştık sonuçta güzel oldu... 1 ay sonra askere gidiyorum emeğimin karşılığını görmek istedim 166hp emeklerimin karşılığı değil... 350hp araçlarla yürüyorum karşı olan warsa umrumda 350hp güce sahip araç alsın deneyelim... sulhinin eski aracına gelince o arabanın 350hp olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun arkadaşım pistte o arabayla sen kalkmadın ben kalktım...
    evlat o turbodan bi .ok olmaz benden demesi devam et sen laf dinlememeye.
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    166 olduğu inandırıcı değilse farklı bi dynodan daha sonuç almayı deneseniz?

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jam da joker konuyu sulhinin arabasına çeken sensin sen ben herkes o arabanın zaten gücünü biliyor yanımda nos basmış basmamış umrumda değil geçmiş weya geçmemiş oda değil bu konu sadece we sadece dyno konusu 350hp araçlarla yürüyorum ewet geçiorum weya geçmiorum 1 boy weya 2 boy herşeyi kenara alalım sen niçin bu konuya tepki gösteriyorsun? senle bir alıp weremediğim yok kimse ile yoq olmazda ben saygımdan ödün wermem... madem dynoda 280hp çıkartan bir aracın war körfezde bi gün kalkalım görelim... sadece tek isteğim niçin bana karşı adaletsizlik yapıldı ben bunu öğrenmek istiyorum sende bende herkesde 166hp olmadığı biliyor... 166hp konusu sadece bir paylaşımdı sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu...bu konu yüzündende kırıcı olmayada gerek yok... mustafa anlıyorum seni ama 166hp konusunda kendimi biraz haksızlığa uğramış buluyorum tepkim bundandır... arkadaşlar bu konu sizi gerginliğe soktuysada konu kapansın... tek isteğim niçin böyle oldu başkalarının araçlarındada bu tip benzer olaylar oldumu?
    Bak mesajlarımı iyi okursan benim nedemek istediğimi gayet net bir şekilde anlarsın. Tartışma yaratıcak bir durum yok ortada. 350 HP lik arabalarla yürüyorum ama araba 166 hp çıktı dedin dimi ? Ben bu cümlenden senin körfezde ıslakta Sulhinin arabası ile kalktığından bahsettiğin sonucunu çıkardım o yüzdende eğer o araba ile denemeni kıstas alıyorsan dyno sonucuna şaşırman doğal dedim bukadar basit. Ne kimsenin arabasını övüyorum nede kötülüyorum. 350 HP arabalarla yürüyorum diyen sensin konunun içine sen sokuyorsun bu muhabbeti. Eğer amaç burda dyno sonucunun yanlış olduğunu kanıtlamaksa 350 hp diye bahsettiğin araç ile olan demelerini koyarsın insanlar mantıklı açıklama yaparlar. Ben Sulhinin arabası 350 veya 500 bi yorum yapmıyorum. Sen eğer aracının 166 hp olmadığını dynonun sonucunun yanlış olduğunu bilmek istiyorsan 280likle deneriz yok pilotaj görmek istiyorsan benim draglarla işim olmuyor Göki 106 ile draglarda gayet başarılı ama onun seni geçmesi gene senin aracının 166hp olmadığını kanıtlamaz. Sonuç itibariyle burda mantıklı kıyaslama yapılıcaksa sen denediğin o 350 hp lik araç her ne ise oda dynoya çıkar sende çıkmışsın bende çıktım sonra birde yolda denenir sonuç görülür yanlışmı ölçmüş doğrumu hepbirlikte görürüz. Ha ayrıca niçin dyno konusunda kendini haksızlığa uğramış hissediyorsun bukadar duygusal düşünme sonuçta mekanik spor doğaldır belki bilmediğin bir problem vardır sana kastı olan biri gidipte dynonun ayarlarını bozucak değilya haksızlığa uğramış olasın
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende taktın sulhinin aracına bi tek sanki onun aracınla yürümüşüm gibi muhabbetler yapıosun dönüp dolaşıp yine aynı şeyleri konuşuyoruz... ya bana farklı bir yerde 4 çeker dynosu lazım yada askerliğimi iptal edip onla bunla yürümem lazım...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sende taktın sulhinin aracına bi tek sanki onun aracınla yürümüşüm gibi muhabbetler yapıosun dönüp dolaşıp yine aynı şeyleri konuşuyoruz... ya bana farklı bir yerde 4 çeker dynosu lazım yada askerliğimi iptal edip onla bunla yürümem lazım...
    Bold yazılı kısım şaka dimi bu kadar hırs sinir yapmayın altı üstü hepsinin 4 tekeri var

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mert askere gitmeden önce bikaç deneme yap bence
    ama aracın gücünü anlamak için roll daha mantıklı olur,dynosu senin gücüne yakın ,ağırlığı da sana yakın araçlarla roll yap farklı geçiyosan dyno eksik diyebilirsin
    bi headerli komple egzos v2 li bi vtecle dene bakalım şu aralar,sonuca göre yorum yapılabilinir..

mrtcn
    Misafir
    bir arabanın yürüyüp yürümemesi dünyanın sonumu? yürürse yürür, yürümezse yürümez. 3 tane aracım var, hepsini ruh halime göre keyif için kullanıyorum. "onu geçtim", "bunu geçtim" demek için değil, kullanınca kendim mutlu olduğum için.

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen okadar yazı içinden Sulhinin arabasına taktığımı ve bitek onunla yürüdüğünü söylediğimi düşünüyorsan git okuduğunu anlama dersleri al. Neyle yürüdüysen yürüdün kabahat bende kalkıpta laf anlatmaya çalışıyorum sana 350 liklerle bol yürümeler 166 lık arabanla
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xor hırs weya sinir değil sadece saçma sapan konuşmalar sonucunda bu yazıyı yazmak zorunda kaldım bu arada jamda joker 166lık arabamla benle körfezde drag yaparmısın?

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sulhi'nin eski aracı ile ne ara yürüdün merak ettim? 26 nisandaki draglarımı kasdediyosun ?
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çocuk haklı

gt35 li bi subaru ile vf22 li bi subaru denediğinde 2.vites altta bastıklarında vf22 li yarım boy 1 boy öne çıkar sonra gt35 spool eder ve nokta.

e doğal olarak mertte 1.vites yanyana gittikleri için kendını mutlu hissetmiş bırakın takılsın sizmi değiştirceksiniz adamı biz biliyosak neyin ne olduğunu yeter uğraşmayın
    Dr. Ecu

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konudaki diger muhabbetleri anlamadım ama , bu dyno meselesi neden bu kadar uzadı çözebilmiş degilim.

Ben olsam ,

Dyno ölçtürdügüm yer ile bunu konusurum orda sorunumu dile getiririm , anlamazlar ise uzatmam cıkarım , bu kadar sorun haline getiriyorsam , giderim baska bir dynoya cıkarım , bakarım orda farklı ise , ilk çıktıgım yere gider anlatırım , sonucta bedava degil parayla ölçülüyor konusarak halledilir , ama baktım sonuc aynı arabayla ugrasırım .

Burda , insanların dynoda ne olup biittigini nasıl ölçüldügünü bilmeden dynoyu kötülemesini mi bekliyorsunuz anlamadım , ki o dynoyada birçok kişi birçok kez çıktı.
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende konudaki diğer muhabetleri anlamadım.

ben olsam,

kısa ve öz k04lü arabam 166 cıksa oturup ağlarım.

burda insanların seni pohpohlamasımı lazım
    uhuaeuahuhaeu
    Dr. Ecu

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çocuk haklı
    e doğal olarak mertte 1.vites yanyana gittikleri için kendını mutlu hissetmiş bırakın takılsın sizmi değiştirceksiniz adamı biz biliyosak neyin ne olduğunu yeter uğraşmayın
    bu video tezini destekliyordur
    http://www.youtube.com/watch?v=JHaB5l4jGAU
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlayanlar anladı bu konuyu anlamak istemeyenlerde anlamadı konu başka yönlere çekildi... ben artık çekiliyorum konu ister kilitlensin ister muhabbet dewam etsin umrumda değil ben yine pistlerde olucam yine yarışıcam herkes kafasına göre yorum yapsın ama bunu unutmayın 166hp bana olan bir ayıptır önümde bir askerlik engeli war sonrasında yine görüşürüz

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlayanlar anladı bu konuyu anlamak istemeyenlerde anlamadı konu başka yönlere çekildi... ben artık çekiliyorum konu ister kilitlensin ister muhabbet dewam etsin umrumda değil ben yine pistlerde olucam yine yarışıcam herkes kafasına göre yorum yapsın ama bunu unutmayın 166hp bana olan bir ayıptır önümde bir askerlik engeli war sonrasında yine görüşürüz
    Bilerek düşük cıkarttılar diyosun yani ?
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

clioo
    Misafir
    İçmeler köprüsü-mercan yolunda güzel güzel sıkıyosun, iyide yürüyo aracın takılma bu kadar keyfine bak bence..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)