Ekonomik krizden dolayıdır..
Printable View
Ekonomik krizden dolayıdır..
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16410803
Bittiğimiz andır..
Haciz memurları falan mühürlemişler.
aynı şekilde bir kaç ürün alıp bozuk çıktığında çok uğraştırmışlardı böyle olması gerekmezdi ama müşteri memnuniyeti denen kavramdan çok uzak çalışıyorlardı inşallah hayırlısı olur çalışanların hakları hiç olmaz
Doğrudur baktım ekşiyede.Bu kadar büyük bir firmanın bir anda kapatması garip,yazık hatta..
Ve benim garibime giden normalde bu ürünlerin sayım yapılarak kolilenmesi lazımken kolilenmedi,yani çalacak olsa mutlaka biri çalardı.var bir iş ama çözülecek gibi değil. :icon_wack
Kısacası geçmiş olsun bize..
Heryer de 1 milyarın üstünde ps3 satılırken mavi 800 tl civarın da satıyor du aklıma acaba diye bir soru gelmişti?Açık oldum mu acaba yeterince
geçmiş olsn en yakın zamanda iş bulursun inş.
İnşallah,teşekkür ederim.
son donemlerde ellerinde yeterli urun olmuyordu
daha onceden çok alışverişim olmuştu online olarak maviden şaşırdım gerçekten batmasına
en son 1066mhz hyperx ramlerimi almıştım ordan çok uygun bir rakama
birden boyle boşaltmalarıda hacizden mal kaçırmak gibi gozukuyor.
mal kaçırıyorlar alacaklar için firmalar alacak takibine başlamış durumda bu firma ile alakalı .
Çalışan olarak inşallah alacağın yoktur içeride sıkıntı oluşabilir .
webcam aldık sorunlu çıktı götürdüm bunu geri alıcak eleman yemeğe çıktı dediler bekleyin dediler 1.5 saat bekledim gelmedi 7den sonra değişim olmuyomuş meğerse onu bekletmişler bana son 7. günüydü değişimin üzerine yürüynce geri aldılar onda bile peşin para vermediler uğraştırdılar, para mühim değil ister 1 ytl ister 1000ytl ama karşıdaki insan gibi davranmayınca ister istemez sinir oluyor insan