Bu aracı dergiye bile çıkarmışlardı yaw...:)
Printable View
Bu aracı dergiye bile çıkarmışlardı yaw...:)
nası bi zevktir bu yaa :(
yılldızlı olanı diosan o yıldızlar yapıştırmaydı :)
ayrıca subaru arabasın geri almalı ben bunun sti olduğuna inanmadım :eek: dedim herhalde aldı adam 1,6yı böle saçma bişi taptı vay be yazık vallahi :(
Anıl senin böle bi araban olmadı bak hep istedin durdun dimi :D
Fuu.. gerçekten gerçek yarışçı :D o arka stoplar ne öle çorap geçirse daha güzel olurmuş :D , evt bu arada sahibi yaşlı başlı çocuğu var ya :D
subaru : TRTUNİNG'e çıkmıştı...adam 35-40 yaşlarında...spor mağazası sahibiydi sanırım..ve dergide çocuğuyla poz vermişti..üzerlerinde Fener forması fln vardı:D
bu arabayı hep görüyorum kozyatağının orda oturuyo büyük bi ihtimal resimlerin çekildiği yer oraya benziyo.İlk gördüğümde bende çok üzüldüm jant sarı beyaz şerit mawi stoplar İĞRENÇ:(
o stopları cok aramısmı acaba
böööööög :)
bu aracı e5 te bende gördüm malesef,o zamanda yuh demiştim...
oluyo arada böle araclar :)
güzel olmus :P
apache liğin son örneği. takdir etmek lazım arkadaşı ortaya çok güzel örnek sunmuş... exper olsam kaza yaptığı zaman hemen aracı hurdaya çıkartırım.... :mad:
oha :D dayı stickleri bile düz yapıştıramamış :D alahım yarabbim ya, ya adam çok iyi kalpli aksesuarcı bi arkadaşı var kıramamış bak fethi şunuda yapalm fln eüü olur demiş sanki giden paralara yazık motora yatırsa daha güzel olurdu
Evet asagida da rezil bir Type-R goruyoruz
http://www.sahibinden.com/pls/sahibi...5&AdId=2728301
Subaru ya göre gene iyi bu :) ... 307 gibi olmuş sanki :)
6 İLERİ VİTES, ÇOK TEMİZ, BAKIMLARI YAPILMIŞ, DOKTORDAN
ahahaha okdr temizlemekten tamponların boyası sokülmüş :D
görmüştüm bu type r'ı
insan o tampon korumaları nasıl takar ya,rezil ediyor hem normal civic'i hemde type-r'ı.