Şuan mermi gibi :D
Printable View
Şuan mermi gibi :D
Quicknet forevır.:D
Hilton / Swiss Com forever :D
Eşim TT'da çalışıyor. bağlantınızı sağlayan şubeye başvurun hattınızdaki toprak kaçaklarını kontrol edilsin eğer kaçak %6dan fazla çıkarsaki bi arkadaşın dediği gibi benimde TT merkezi evime 2 dk yürüme mesafesinde benim evimde %13 toprak kaçağı çıkmıştı. bendede kesintiler yaşanıyordu. eğer oturduğunuz binalar evler site vs 10 yıldan eski ise bina içi hatta problem olma olasılığı daha çok benim oturduğum binanında yapımı 10 seneden fazla idi. evin telefon kutusundan daireme yeniden hat çekildi kaçak %2 ye indi şimdi kopma/kesilme hattımda olmuyor.
dun bugun sürekli kopuyor bizim de.... göztepe de...
Ataşehir'de bağlantı yavaş.Kopma yok.
ankaraya bi yagmur yagıyo bu ınternet ne hale gelıo anlamadım gıttı valla..acıkta kablomu war ne war.
şu an itibari ile sorun yaşayan varmı ? Muhtemelen dns kaynaklı gibi youtube falan açılmıyor yine.İnternet hızıda yerlerde...
Sıkıntı yok.
aynen bağlantım hızlı ama sitelerin açılmasında sorun vargibi
8.8.8.8
8.8.4.4
8mbit kullanuyorm
7mbit ckıyo speedtestte pingim 10 sinyal kalitem 4 çizgi modeme 2.kat mesafesindeyim.
evde net sürekli kopup kopup geliyor sürekli kesilmesinden dolayı dogru düzgün girilmiyo nete evde
benim internet şu an berbat ötesi... sırf evde değil işte de öyle idi..
Bende hem evde hemde iş yerimde smile adsl kullanıyorum 3 4 gündür hayattan soğuttu kabloları falan kurcalayıp duruyorum bi sorunda bulamadım sanırım tek bende değil sorun
benimde son bir haftadır berbat dsmartı çok darladım değişen birşey yok
ttnet bizim de felaket 1 haftadır